Björklöven mot Allsvenskan!

Björklöven tar 3 nya poäng inför 5336 galna Lövenfans. Det blev onödigt spännande men man måste bjuda publiken på lite spänning.

Men Löven visar vilken moral man har i laget. Man släpper aldrig sin spelidé utan trummar på hela vägen tills man får den utdelning som man förtjänar.

Nu har vi 5 poäng ner till Div1. Det krävs en total genomklappning av Löven för att missa Allsvenskan nu.

Vi har råd att förlora borta mot Karlskorna som verkligen hittat formen nu, känns bra att det inte är katastrof om vi förlorar den.

Har du inte fixat biljett till Piteå hemma? Se till att göra det nu innan det är försent. Man vill inte missa den festen. Visst stormar vi isen tillsammans om vi går upp?

Matchen

Björklöven kommer ut och visar Tingsryd direkt att detta blir en lååång kväll för dom vitgörna. Vi gör det så viktiga 1-0, när vi tar ledningen på hemmaplan då vinner vi. Undra hur många matcher löven har tappat en 1-0 ledning hemma? Inte är det många.

I andra akten fortsätter vi att dominera spelet , vi släpper inte till några farliga lägen för Tingsryd. När Löven gör både 2&3-0 så känns det klart.

Men Tingsryd kommer tillbaka i tredje både 3-1&3-2. Det sägs att 3-0 är det svåraste man kan leda med, det är bara att hålla med..

Det var på väg att bli en riktigt nervpärs men Löven ville annat. 4-2 efter 54:18 & 5-2 efter 54:31. Löven visar att dom har en högre växel när det behövs.

Övriga resultat

Piteå-Karlskorna 1-5

Vita Hästen-Huddinge 4-3

 

Aktuell tabell

 

Vinnare skapar Vinnare

#Viskauppigen

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven