Acta apostolorum

3 070 663 ggr

Av , , Bli först att kommentera 0

Denna video är sedd 3 070 663 gånger. Det säger väl inte så mycket då folk kan kolla på i princip vad som helst, men denna sång är verkligen bra och har dessutom ett budskap som är relevant!

 

Bli först att kommentera

Jag är besvärlig med dig!

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja, jag är besvärlig med dig. Om du gått i skolan och lyssnat på en medioker biologilärare, anammat det sekulär-humanistiska tankesättet och tror att du finns här för att ingenting krockat med ingenting och detta orsakat din existens, ja då är jag riktigt besvärlig.

Jag tror nämligen på Gud, jag tror att Gud skapat himmel och jord. Jag tror att Gud talat till oss genom sitt eviga ord, Bibeln. Jag tror att vi är födda till evigt liv. Jag tror att du har ett syfte precis som den föräldralösa flickan i Moldavien eller president Obama, och jag tror att alla är lika älskade av Gud. Jag tror dessutom att Jesus är Gud kommen i köttet som människa. Detta för att friköpa oss från våra synder och riva skiljemuren. Jag tror, jag vet att det är sant, jag har själv blivit räddad av Gud! Jag har själv blivit frälst, ett ord som skrämmer den sekulariserade svensken som tror att livet är en tillfällighet och att vi kan rädda oss själva genom att kopiera Bibelns budskap och försöka leva ut det i olika politiska och sociala system, men  plocka bort Gud.

 

Sanningen min vän är att alla behöver Gud och att alla kommer att möta honom, detta oavsett om du vill eller inte.

 

Det positiva är att du just nu kan tala med den allsmäktige, Jesus har nämligen friköpt dig och genom honom kan just du få frid och evigt liv!

Bli först att kommentera

Att ha eller inte ha..

Av , , Bli först att kommentera 0

Den som tror på Guds son har tagit emot vittnesbördet i sitt inre. Den som inte tror på Gud gör honom till lögnare, eftersom han inte tror på det vittnesbörd Gud gett om sin son. Och detta är vittnesbördet: Gud har gett oss evigt liv, och det livet finns i hans son. Den som har hans son har livet. Den som inte har Guds son har inte livet.

Johannes första brev 5:10-12

 

 

Bli först att kommentera

Var är du den 21 maj 2011?

Av , , Bli först att kommentera 0

I  Jag rekommenderar Kungsträdgården! Jag var där ifjol tillsammans med över 20.000 andra och det var riktigt bra..

 

Bli först att kommentera

Hungry

Av , , Bli först att kommentera 1

 

 

Bli först att kommentera