Alliansens politik gör skillnad

I Västerbotten kommer det i januari 2011 finnas 480 poliser anställda, att jämföra med 393 st anställda år 2006.

 

Ett av Alliansens vallöften vid valet 2006 var att öka antalet poliser. Det löftet kommer att vara uppfyllt med råge. Alliansens politik gör skillnad.

Etiketter: , , ,

7 kommentarer

  1. Pelle

    Ja så är det Anders. alliansens politik gör skillnad – det är bara att fråga alla de som blivit utförsäkrade från försäkringskassan, alla de som får försämrad a-kassa, alla de ungdomar som är arbetslösa alla vi pensionärer som i alliansens Sverige ”straffbeskattas” för att vi tar ut vår uppskjutna lön.

    Ja Anders alliansens politik gör skillnad, i Sverige har de som hade det bäst fått det ändå bättre och det som har (hade) det svårt har fått det svårare.

    Så blir det med högerpolitik – en politik för EGOISTER!

  2. Gertrud

    Ja,det behövs verkligen fler poliser för hur ska vi annars kunna motverka sexköp? I o f så händer det ju inte så mycket på den fronten rent polisiärt (fastän ökat antal poliser) och dyker det upp fall av genomförda sexköp så verkar de flesta rycka på axlarna. Vad anser du, Anders, vi ska göra för att motverka människohandel för sexuella ändamål? Fler poliser, utbildning av politiker och tjänstemän?

  3. Alliansväljare

    ”Pelle”, du är inte lite fräck som kallar vi som vill ha ordning i landet Sverige för egoister!

    Egoister är de som bara tänker på sig själv, dvs bl.a. de som endast ser till sig själv och inte samhället i stort. Vi alliansvänner ser ju till samhället i stort, som måste ha ordning på finanserna, ordning i skolan och valfrihet i en rad verksamheter!

  4. Pelle

    Alliansväljare, lyft på den blå ögonbindeln och se världen runt omkring dig efter att ”Aliens” kom till makten.

    De som hade det bra i Sverige har fått det bättre – pensionärer, sjuka, arbetslösa samt alla arbetslösa ungdomar har fått det sämre – HÖGERPOLITIK = politik för EGOISTER!

    47 000 fler arbetslösa mot förra året enligt arbetsförmedlingen endast 2% av de utförsäkrade har fått arbete!

    Det är siffror som talar om ”aliens”-politik en politik för de ”utvalda”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.