Förnyelsearbetet inom M fortsätter

Förnyelsearbetet för de nya moderaterna fortsätter och därför är det alltid viktigt att som nya partisekreterare Sofia Arkelsten understryka: man kan aldrig sluta arbeta med förnyelsearbetet. Att se över de politiska besluten och de politiska grundpelarna för att kunna vara fortsatt relevant för väljarna är ju självfallet en mycket bra tanke.  

Det är på det viset de nya moderaterna består och kommer växa. Val vinner man inte av en slump. Inte heller förlorar man av slump. Politiken vi för leder oss till vinst men också till förlust, det handlar om hur vi närmar oss våra medmänniskor och hur vi framför våra värderingar. Detta är än viktigare på en kommunal nivå.
 
I Umeå nådde vi inte ända fram i valet 2010, även om vi moderater gjorde vårt bästa val på 80 år. I Umeå ska vi jobba ännu hårdare för att vinna lika mycket väljare lokalt som nationellt. Det viktiga är att få människor att tro på den moderata välfärdspolitiken. Igår fastställde vi vilka personer som får de moderata uppdragen i styrelser, nämnder och bolag. Jag är mycket nöjd med laguppställningen. En blandning av nya och gamla, kvinnor och män, unga och gamla.
 
Vi ska fortsätta med det moderata förnyelsearbetet lokalt. Det finns mycket att göra.
Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. lf

    Har du tänkt över din ställning.Du har ju inte lyckats med vad du själv trodde.Det är kanske dags att fundera på att dra sig tillbaka och låta nya ta över.

  2. Anders Ågren

    Svar till lf (2010-10-26 17:59)
    Du är kul du. Moderaterna i Umeå gjorde i valet år 2010 vårt bästa val i modern tid. Bästa valresultatet sedan 1930-talet! Självklart hade man önskat att det gätt ÄNNU bättre, men trenden är stadigt stigande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.