Vila i frid

Igårkväll nåddes jag av det mycket tråkiga beskedet att VK:s reporter Karin Hörnfeldt hade avlidit. Under min tid i politiken kan jag sammantaget konstatera att det är svårt att hitta någon journalist – under alla dessa år – som kan mäta sig med Karin när det gäller kunskap, kontakter och analytisk förmåga beträffande kommunpolitiken.

En mycket professionell lokalreporter, som jag har haft mycket att göra med under senare år och i synnerhet efter valet 2006 då jag blev kommunalråd i Umeå.

Vila i frid.

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>