Vilken PARODI

I dagens Vk kan vi läsa att ordföranden i Tekniska nämnden, Lasse Jacobson (V) överklagar (!) Byggnadsnämndens beslut om om- och tillbyggnad av fastigheten som innehåller bl.a. MVG-gallerian vid Renmarkstorget.

Matttias Larsson skriver om detta på sin blogg också.

Men det är ju Vänsterpartiet och Socialdemokraterna som styr i Umeå!

Vad har de för form av samarbete när en av de högsta företrädarna i ena koalitionspartiet går till länsstyrelsenför att stoppa demokratiskt fattade beslut??

Vilket bisarrt agerande. Vore det inte enklare att socialdemokrater och vänstern börjar prata med varandra, än att obstruera och överklaga?

Parodi, är förnamnet.

2 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Politikerförakt- Ett tecken på sundhet hos folket.

    Det har under en tid rapporterats om politikers otroliga fallskärmar,lön utan att behöva söka nya jobb och INGEN, absolut INGEN av Ni politiker på VK’s blogg har kommenterat detta.

    Jag förstår Er, för Ni är ju rädda om Ert egna lukrativa avtal,så inte kan Ni då protestera och kräva normala regler.

    En fråga till Er politiker, undrar om Ni vågar svara, varför ska Ni ha ett så mycket bättre avtal än andra kommun- och stadsanställda?

    Hur tror Ni att Ni kan få respekt från väljarna?

    Jag kommer lägga in exakt samma kommentar till samtliga politikerbloggar men tror inte Ni har mod eller förstånd att svara.

  2. Anders Ågren

    Svar till Lars Gidlöf (2011-09-28 16:36)
    Hej! Jag har besvarat frågan om politikepensioner till Sveriges Radio, och har hörts i radion just i detta ämne. Däremot har jag inte bloggat om det. Men visst har jag kommenterat det. SKL:s ordförande i förhandlingsdelegationen Ingela Gardner Sundström har förövrigt också meddelat att SKL kommer göra en översyn av rekommendationerna till kommuner och landsting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.