Högt tempo, både i Stockholm och Umeå

Igår deltog jag vid invigningen av Västerbottensdagarna på Grand Hotel. Arrangemanget genomfördes för 22:a året i rad. Onekligen ett bra tillfälle att marknadsföra Västerbotten, på plats där många av landets viktiga beslutsfattare finns. Vid invigningen talade bl.a. näringsministern tillika centerpartiets partiledare Annie Lööf, liksom avgående landshövdingen Chris Heister.

Det blev dock ett snabbt besök i huvudstaden. Vi tog planet tillbaka nu på morgonen, och har på förmiddagen haft sammanträde med kommunstyrelsens arbetsutskott. Om några minuter kör vi förövrigt igång möte med UmeBRÅ – vårt lokala brottsförebyggande råd i Umeå.

På återhörande!

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>