Tillbaka från London

Kom hem till Umeå på söndageftermiddagen. efter att ha tillbringat några dagar i London med min fru. Egentligen var det en födelsedagsresa som jag hade köpt till hustrun (i september), men vi har inte haft möjlighet att åka iväg förrän i onsdags.

Resan var kanon. London är ju en härlig stad, med så mycket av historia, kultur, nöjen, människor – ja, av det mesta helt enkelt. Vi hann med såväl besök på museum (som bilden ovan från British Museum), musikalbesök (Thriller Live) och promenader i olika delar av staden (som fotot nedan från Hyde Park).

Ser att det lokala nyhetsflödet i länet har varit starkt även under dessa dagar. Kommer att ge mina kommentarer på ett och annat under veckan som kommer.

Vi hörs!

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>