Grattis Kent!

Idag meddelades att moderaterna får en ny partisekreterare. Sofia Arkelsten slutar och Kent Persson blir hennes efterträdare.

Jag gratulerade Kent på twitter, när jag satt på styrelsemötet med SKL på förmiddagen, men jag vill passa på att gratulera även här på min blogg.

Moderaterna måste öka tempot. Kent Persson kan mycket väl bli den som får fart på arbetet runt om i landet. Jag känner Kent sedan tidigare. Vi har varit kollegor i den bemärkelsen att vi både är länsförbundsordföranden för moderaterna i våra respektive län. Jag vill också minnas att vi gick samma ledarskapsutbildning inom moderaterna under mandatperioden 1998-2002.

Nåja, det är historia. Jag gillar den inriktning som pekats ut under dagen från nye partisekreteraren: Moderaterna måste fortsätta förnyelsen av politiken MEN också öka takten i det praktiska arbetet: fler kampanjer, fler verksamhetsbesök, fler dörrknackningskampanjer. hEn extra bonus är att Kent Persson är drivande när det gäller användandet av sociala medier i det politiska arbetet. Vi delar det intresset 🙂

Så än en gång: GRATTIS till uppdraget som partisekreterare!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.