Imorgon startar Nya moderaternas stora höstkampanj

Imorgon klockan 11.00 – 11.30 startar vi höstens stora kampanj tillsammans med Fredrik Reinfeldt i direktsändning. Höstkampanjen handlar om varför Sverige behöver ett modernt arbetarparti, där en viktig del utgörs av samtalskampanjen ”Hallå Sverige”. Live-kickoffen samlar fler städer samtidigt via webbkameror, vilket gör den till Sveriges största politiska live-webbsändning.

I Umeå och övriga delar av Västerbotten kommer vi att kampanja under kommande två veckor, med dörrknackning och samtal utanför köpcentrum etc. Nya Moderaternas viktigaste fråga är jobben. Det är bara genom en politik som leder till fler jobb som vi har möjlighet att upprätthålla en trygg gemensam välfärd med hög kvalitet i vården, skolan och omsorgen. Om detta och mycket annat kommer höstens kampanj att handla.

Sverige behöver ett modernt arbetarparti. Nya moderaterna är det partiet.

5 kommentarer

  1. stefan

    Driver du med oss???? Varför ska man tro det minsta på er när ni snackar om jobben? Ni har inte lyckats med er politik på sex år så vad säger att ni ska göra det nu!? 30000 FAS 3:are är vad ni har åstadkommit….. NI som under er tid i opposition mässade om ”riktiga jobb”!!!! Vad gör ni när ni kommer till makten? Jo, ni skapar FAS 3 – som är så långt från ett riltigt jobb man någonsin kan komma! Ni har INGENTING! Nja, om ni inte tänker stjäla mer från (S) förstås……..

  2. lf

    Du har några fel i denna blogg.Ni är inqa nya moderater och det har väl utvecklingen från 2006 visat.Ni är det gamla högerpartiet som sliter isär samhället.Och ni är definitivt inte något nytt arbetarparti.
    Då ni pratar om hur jobbskatteavdraget har gett något mer i plånboken till sjukvårdsbiträden och andra lågavlönade, så talar du aldrig om vad ni högavlönade har tjänat på denna reform.
    Tala nu om för väljarna vad du har tjänat på detta.Jag tycker det vore riktigt,för om någon, så lever du på skattebetalarnas pengar.
    Alla utredningar visar på att skillnaderna har ökat i samhället.
    Då ni är ute på stan och möter folk och även vid dörrknackning så verkar det som ni träffar glada och entusiastiska personer och på bloggen ni får stor kritik.
    Visst är det konstigt!
    Dammsugarförsäljarmodellen med dörrknackning går inte att kontrollera men på bloggen är ni avslöjade.

  3. Anders Ågren

    Svar till stefan (2012-09-28 23:52)
    Titta dig omkring i Europa och övriga delar av världen. Sverige är ett lysande exempel. Medan andra länder tvingas till nedskärningar, besparingar i välfärden, skattehöjningar, lönesänkningar etc så går Sverige den motsatta vägen.

    Jobben har blivit fler, vi har en regering som satsar på välfärden, infrastruktur, forskning etc.

  4. Anders Ågren

    Svar till lf (2012-09-30 17:31)
    Jobbskatteavdraget har införts i fyra omgångar och har medfört att lön efter skatt har ökat med 1 000 kr i månaden för i princip alla heltidsarbetande.

    För 75 procent har ökningar varit över 1 500 kr i månaden. Det här medför att breda löntagargrupper som sjuksköterskor, metallarbetare och lärare i praktiken fått en extra månadslön per år tack vare jobbskatteavdraget.

    http://jobbskatteavdrag.se/ kan du räkna ut vad alla olika yrkeskategorier har inneburit.

  5. lf

    Nej,Anders Ågren det där köret med metallarbetare och sjuksköterskor har vi hört till leda.
    Du är en offentlig person som betalas av oss skattebetalare.
    Att du inte har kuraget att tala om vad du tjänar på jobbskatteavdraget visar ju hur du för vanliga människor inte vill vara öppen i denna fråga.
    Breda löntagargrupper, inte minst lärare är jättemissnöjda med er politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.