Depeche Mode live ikväll!


Idag är det äntligen dags!

Jag och hustrun åker ned till Stockholm för att se idolerna från ungdomstiden – engelska synthbandet Depeche Mode – som ikväll uppträder på Globen. Senaste gången jag såg dem var i oktober 1990 (hoppsan – bara 23 år sedan….) på deras Violator-turné, även den gången på Globen. Ska väl erkänna att jag kanske inte är en lika extremt hängiven fan av dem som jag var under skoltiden, men det är ändå en härlig känsla att få se dem live en gång till. Nostalgi så att det räcker till!

Har kollat lite på deras turnésida på facebook, och de låtar som Depeche spelat hittills bådar gott. Klassiker som Enjoy the Silence, Black Celebration och Personal Jesus finns med. Tydligen också I Just Can´t Get Enough. Sen några nya låtar som jag inte har lika bra koll på.

Hur som helst – ser fram emot en härlig kväll med synthkungarna!

2 kommentarer

  1. Daniel

    Tragiskt att Depeche nu har blivit borgarmusik. Visar bara tydligt att kommers är viktigare än människor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>