Depeche är Depeche! :)

bild

Igår var jag och Åsa nere i Stockholm och såg Depeche Mode på Globen. Det var en härlig stämning, och riktigt kul att de se de gamla idolerna. Deras musik har onekligen förändrats sedan gruppen bildades 1980. Själv gillar jag mer den första delen av Depeche Modes musikstil, som ett klart synthband. Med åren har de gått mer och mer åt rockhållet. Gårdagens konsert var hur som helst en upplevelse.

Så fort de något äldre låterna spelades blev det ett riktigt bra drag, och alla i publiken applåderade och dansade med. Bäst igår var ”Enjoy the silence” och den ”I just can´t get enough”. Sen spelade de, tyvärr i mitt tycke, många låtar från senaste skivan och lite väl många ballader som drog ner tempot. Den sekund de började med någon av de äldre hitlåtarna var det dock fart på konserten igen.

Var konserten bra? JA! Depeche Mode är Depeche Mode!

Passade också på att köpa en ny Depeche t-shirt, vilket Åsa fångade på bilden nedan. Jo, jag var nöjd :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>