Ett mycket lyckat arrangemang återigen

Det hände mycket i helgen i Umeå. Dels var det den uppskattade Wheels-helgen, med bilparaden som ingen kunde undgå att se :) , dels var det semifinalerna och finalerna i Swedish Beach Tour på Rådhustorget.

bild

Själv var jag på plats och såg båda finalerna i beachvolleyn på lördageftermiddagen, och det var kul att vädret blev så pass ok att vi slapp regn i alla fall. Härligt att se fullsatta läktare! Umeå brukar ju kallas för landets beachvolley-Mecka och det märks att umeåborna gillar evenemanget.

Senare på kvällen var det dags för den sedvanliga Afterbeach-banketten på Allstar, där jag deltog som representant för Umeå kommuns räkning och tackade arrangörerna IKSU Beach för ett väl genomfört arrangemang. Det krävs mycket ideellt och hårt arbete för att lyckas genomföra ett sånt här evenemang, men det är ingen tvekan om att de lyckades bra.

Umeå behöver mer arrangemang av det här slaget. Det får centrala Umeå att leva upp, och gör Umeå till en bättre stad att leva i helt enkelt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>