Reinfeldts tal: fler jobb och fler bostäder!

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp?quick_selection=val-2014#se-hela-fredrik-reinfeldts-tal-från-stockholm-2918957-lh

Igår höll statsminister Fredrik Reinfledt sitt sommartal. Hon konstaterade att jobben är valets viktigaste fråga, och fokuserade även på bostadsbyggandet. Han talade bland annat om ”Sverigebygget”, där 150 000 nya bostäder ska byggas fram till 2035.

Härligt att Nyåkers pepparkakor och Bjurholm lyftes fram i talet. Och mycket glädjande att moderaterna nu tydligt tar itu med problematiken kring att det är så svårt att få igång byggprojekt av nya lägenheter. De orimliga regler som idag finns kring buller vid nybyggnation av små lägenheter ska ändras, så att det faktiskt går att bygga studentlägenheter, ettor och tvåor i centrala lägen i städer. Vi har ju haft just dessa hinder i Umeå, som stoppat och försvårat byggandet av mindre lägenheter.

Nya Moderaterna prioriterar ett ökat bostadsbyggandet! Både på riksplanet och här hemma i Umeå!

Se hela talet på länken ovan.

5 kommentarer

  1. Stefan

    Nya moderaterna prioriterar invandringen och intet annat. Du kan inte tolka talet från din husgud på annat sätt. Jag skäms och förbannar mig själv för att ha röstat moderat i så många år, men aldrig någonsin mer! Finns bara ett parti kvar att rösta på.. och du vet vilket.
    Tack och hej M!

    • LenaAndersson

      Reinfeldt inser att din röst på Sd i praktiken innebär en röst på att låta Reinfeldt fortsätta som Statsminister eftersom Sd aldrig någonsin kommer stödja en ännu mer invandringsvänlig rödgrön regering där Mp ingår! Det är därför som Reinfeldt i sitt tal tog upp just kostnaderna för flyktingmottagningen eftersom det lockar röster till Alliansens stödparti Sverigedemokraterna!

  2. Marcus Eriksson

    Det var inte vad jag hörde.
    – Jag kan redan säga att det kommer att bli omfattande kostnader för att ta emot dessa människor. De är så pass omfattande att det kommer att lägga ytterligare restriktioner för vad som finns utrymme för i offentlig finansiering. Därför lovar vi nära nog ingenting i den här valrörelsen, det kommer inte att finnas inget utrymme för det, sade Fredrik Reinfeldt.

    Mer invandring, mindre välfärd. Låter nästan som en skattehöjning för att sponsra de skenande invandringskostnaderna. Vi ”små” människor utan tillgångar ska nu sponsra och leva i detta vansinne medans Reinfeldt och kompani sitter i sina skyddade enklaver med hundratals miljoner på kontot. Landsförrädare.

  3. Bergis

    Ledsen Ågren. Reinfeldt talade nyss om att det svenska folket måste göra uppoffringar inför den väntade flyktingströmmen. Det kommer inte att finnas några pengar till jobb eller bostäder.

  4. LenaAndersson

    Reinfeldt vet att Sd aldrig kommer stödja en rödgrön regering som inkluderar Mp, så därför hoppas Reinfeldt/Moderaterna att Sd får så många röster som möjligt eftersom det garanterar att Reinfeldt får fortsätta montera ned välfärden som Statsminister! Reinfeldt använde i sitt tal ”kostnaderna” för flyktingmottagningen som ett sätt att försöka få satsningar på välfärden att verka oansvarigt slösaktiga, och flyktingmottagningen kommer sannolikt, enligt Reinfeldt, kräva ännu fler neddragningar/besparingar/”privatiseringar” inom välfärden och fler arbetslösa ska tvingas arbete utan lön som avlönade slavar åt Röda korset och andra ”välgörenhetsorganisationer” som ges anordnarbidrag, 5000 per månad per slav!
    Reinfeldt vill byggga bullriga studentbostäder, vilket knappast gynnar deras studerande, men detta är inte förvånande eftersom Studiemedlet idag redan innebär en kraftigt avskräckande lånebestraffning vilket garanterar tillgången på bidrags-/”avdragsfinansierade slavar till RUT och ”Pysselsättningsfasen”! Reinfeldt vill alltså minska byggreglerna vilket öppnar för rena slumområden i Sverige, där främst studenter och invandrare, och heltidsarbetande oavlönade slavar i ”Pysselsättningsfasen”, ska leva sina liv!
    Moderaterna ”jobbpolitik” är totalt obefintlig eftersom den enbart handlar om skattesubventionerade låglönejobb, RUT och krogjobb, medan Alliansregeringen inte var beredda att exempelvis rädda kvar bilindustrin eller ens läkemedelsindustrin i Sverige, SAAB i konkurs och Volvo kinesiskt och AstraZeneca lämnat Södertälje!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.