Rent vansinne att stänga Bromma flygplats!!

Jaha, nu kom det vi upprepade gånger varnade för i valrörelsen. Socialdemokraterna har bestämt sig för att stänga Bromma flygplats till senast år 2022!!

Vilket vansinne! Det här kommer att drabba hela landet, som är beroende av flygförbindelser till Stockholm. Visst kommer även Stockholms att drabbas, men det största problemet är för oss runt om i landet som är beroende av just snabba och goda flygförbindelser. Och där tåget inte inom överskådlig tid kommer att kunna konkurrera med flygets fördelar.

Det här kommer att drabba jobben och tillväxten! För oss i Umeå kommer det också vara ett rejät bakslag: för jobben, för företagen och tillväxttakten.

Man upphör aldrig att förvånas dock. Att de tillväxtfientliga miljöpartisterna skulle få med socialdemokraterna i Stockholm på det här eländet. Men det klart – det är efter höstens val Sociademokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ som ingår i majoriteten och då kan det ju inte bli annat än rent tokigt.

Och det är vi runt om i landet som blir lidande. Arlanda har inte kapacitet att ta emot den trafik som idag går på Bromma, tvärtom finns det ju ett hot mot Arlanda att tvingas dra ned på kapaciteten redan från dagens nivåer. Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir maktskifte i Stockholm år 2018. Ett Alliansstyrt Stockholm skulle aldrig stänga Bromma!

Dagens besked är en kalldusch.

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Dumheter. Som vanligt med borgare är ni mer förtjusta i att försöka handvifta än att ta ansvar för era egna fel och problem. Att Bromma stängs är bra, bara bra och det är fakta. Det här landet behöver mindre flygtrafik och mer tåg. Miljövänligt och modernt, inte en massa avgassprutande plan. Jobben som ”försvinner” från Bromma kommer hur som helst att absorberas av Arlanda exempelvis. Går ingen som helst brist på jobb där.

    Som vanligt har borgare ingen koll och försöker skapa skandaler istället för att ägna sig åt att bygga upp nåt. Ni vill att eliten ska få egna flygplan så att de slipper trängas med pöbeln, ni är alla korrupta och kommer att förbjudas!

  2. Patrik Hockum

    Jaha! Där kom det igen. Tillväxten. Du har fortfarande inte förklarat för mig hur den fungerar. Det borde du faktiskt göra eftersom allt du pratar om bygger på den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.