Apropå krisen i Grekland…..

5 kommentarer

  1. Leif

    Det man kan lära sig från Grekland och från Frankrike är att dom rika behöver man inte satsa på. När det börjar blåsa så lämnar man landet så dom fattiga får ta smällen.

    Politiker borde kunna få fängelsestraff för oansvarigt regerande. Innan du ens börjar så borde Calle Bildt sitta inne för det han gjorde mot oss på 90-talet. Oj, han var visst Moderat. Lika stora kålsupare

  2. Roland Larsson

    Rätt i prick, Anders. Margaret’s kommentar lika aktuell för nuvarande Sverige (tycker jag).

  3. Joachim

    Man kanske hellre skulle våga prata om den räntekostnadstillväxt som har okontrollerat i över 30 år växt likt en cancer över hela världen. Oavsett vad Grekland gör nu så är det ”globala anglozionist bankhegemonispelet” (som girigt skapat alldeles för mycket pengar ur luft till en kostnad av RÄNTA som inte ingått i det nominella beloppet) snart över iallafall! Det rullar dit det lutar trots alla nödlösningar. Sverige har lånat ut minst 170 miljarder till Grekland via IMF, vad händer med dessa nu skulle man ju vilja ha ett ärligt svar på tack. Greklands kollaps krossar många andras balansräkningar nu och ett ”dominospel” kommer att inledas och man väntar med en klump i magen på vilket nästa land blir som får kliva fram och avlösa Grekland på stupkanten.

  4. "Dosan"

    Problemet med Margret Thatcher är att hon var en sociopat. Problemet med nyliberalismen som hon förespråkade är att det förstörde landet och gjorde en mycket liten elit väldigt rik på bekostnad av att allt annat förstördes. Precis som ni borgare gjorde med Sverige i åtta år. Försämringar av allt medan pengar slussades in till era korrupta kompisar i storföretagen.

    AVGÅ! NER MED BORGARNA!

    Ni är äckliga, allihopa. Folkföraktet där ni sitter och ler med sociopat-ögonen och ljuger folket i ansiktet. ÄCKLIGT!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.