För tredje gången…..

För tredje gången har nu VK på nyhetsplats lyckats ”avslöja” att jag är frimurare. Det i sig är ju en bedrift med tanke på att jag i 18 års tid varit helt öppen om mitt medlemskap i Svenska Frimurarorden. Men det här är alltså tredje gången man kan läsa om det i tidningen. Lite tröttsamt börjar det faktiskt bli. Och talet om ett ”hemligt” nätverk. Medlemsmatrikeln är offentlig och vem som helst kan ta del av den.

VK hade ju ett stort uppslag om frimurarna i Umeå så sent som år 2010. Två sidor, där de konstaterade fakta om frimurarna, samt faktiskt också hade gått igenom medlemsmatrikeln för att kolla vilka kända namn som fanns där. Även då nämndes jag, Edward Riedl och andra moderatpolitiker bland de personer som var medlemmar. Så VK har ju gjort detta hyfsat nyligen, men då i betydligt mer nyanserad ton.

Här nedan kan ni läsa det 2-sidorsuppslag som VK körde för sex år sedan:

 

 

4 kommentarer

  1. Bergis

    Men politiker som håller varandra om ryggen, kan man lita på dem? Verkar ju rena rama maffian också när man läser VK. Bra att VK fortsätter upplysa oss väljare som inte visste om detta. Frimurarna? Fatta vad sjukt det är Anders. Jag trodde inte det här om dig.

  2. lf

    Menar du och Edvard Riedel på fullt allvar att om ni öppnar upp så att alla kan se vilka som är ”frimurarna ” då har ni gett insyn för allmänheten som vi skall vara nöjda med.
    Nä, detta är ett billigt sätt att mörka eran verksamhet som inte tål ljuset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.