Positivt med ny multihall på Noliaområdet

Nyss hemkommen efter tre dagar i Stockholm och möten med SKL. Tänkte bara kort kommentera dagens positiva nyhet om att Thoréngruppen och Umeå kommun äntligen kommit överens efter den långbänk som varit.

Resultatet är som ni kunnat läsa: Thoréngruppen bygger en ny multihall (fotboll och innebandy) på Noliaområdet, liksom huvudkontor för deras verksamhet. Därutöver upprättas ett fotbollstält vid gamla Östra gymnasiet/Fridhemsgymnasiet. Sammantaget mycket positivt för såväl elit som breddverksamhet.

Bra att Allianspartierna och Socialdemokraterna kan vara överens om detta politiskt. Idag på presskonferensen deltog från Moderaterna vår viceordförande i fritidsnämnden, Lennart Johansson. Lennart har drivit denna fråga länge och är en känd förespråkare i Umeå för föreningslivet.

Denna satsning behövs och är efterlängtad. Mycket positivt också att kommunen kan ingå ännu ett samarbete med det privata näringslivet i Umeå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>