Tack för förtroendet!

I helgen har vi haft länsförbundsstämma med Moderaterna, där vi hade besök av bl.a. partiets förste vice partiordförande Peter Danielsson och riksdagsledamot Hanif Bali. För egen del så blev jag omvald som förbundsordförande för Moderaterna i Västerbotten. Nedanstående pressmeddelande skickades ut efter stämmans avslutande.

 

Pressmeddelande

Ågren omvald som M-ordförande i Västerbotten

 

På lördagen samlades de 70 valda stämmoombuden för Moderaterna i Västerbotten till länsförbundsstämma i Umeå, Folkets Hus. Umeås kommunalråd Anders Ågren fick förnyat förtroende som länsordförande. Han är nu inne på sitt 13 år som länsordförande.

Sedvanliga stämmoförhandlingar genomfördes, liksom utbildningsinslag. Stämman gästades av Moderaternas förste vice ordförande Peter Danielsson, liksom riksdagsledamoten Hanif Bali. Temat för dagen var valrörelsen.

En enig stämma valde Anders Ågren till länsförbundsordförande för trettonde året i rad.

– Jag är mycket glad och djupt tacksam för förnyat förtroende! Politik är ett lagspel, och jag är stolt över att leda ett starkt lag som drar åt samma håll. Vi har under det gångna året ökat antalet medlemmar i länet och har många kandidater på våra valsedlar. Tidningen Dagens Samhälle korade oss i veckan som det partidistrikt i landet – av alla riksdagspartiers distrikt – som var mest framgångsrikt på att väcka engagemang bland sina följare på Facebook. Och vi har bara börjat, säger Ågren i en kommentar.

-Nu lägger vi allt fokus på att vinna valet den 9 september! Vi är taggade och ivriga att fortsätta kämpa för moderat politik på alla nivåer, avslutar Ågren.

 

Styrelsen i sin helhet:

Ordförande: Anders Ågren, Umeå

Förste vice ordf: Elisabeth Björnsdotter Rahm, Lycksele

Andre vice ordf: Edward Riedl, Umeå

 

Ledamöter:

Andreas Löwenhöök, Skellefteå

Victoria Boström, Robertsfors

Veronica Håkansson, Storuman

Nicklas Sandström, Umeå

Johan Söderberg, Skellefteå

Jeanette Knutstam, Vindeln

Anton Bersgtröm, MUF

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.