Ytterligare sänkt skatt för pensionärer! Moderaterna tar bort skatteskillnaden mellan arbete och pension

Moderaterna är ett parti för de som arbetar, vill arbeta och har arbetat. Vi moderater har tidigare lovat sänkt skatt för pensionärer med 8,5 miljarder kronor. Idag lovar vi att sänka skatten ytterligare med 4,4 miljarder kronor. Sammanlagt vill Moderaterna vill sänka skatten för pensionärer med 15,5 miljarder kronor. Det ger en skattesänkning på 200-300 kronor i månaden för den som har en månatlig pension på mellan 13 000 och 17 000 kronor. När dessa båda skattesänkningar är genomförda kommer det inte att finnas någon skatteskillnad mellan arbete och pension. Det stärker arbetslinjen och det värnar vårt pensionssystem.

Förslaget har presenterats idag av vår partiledare Ulf Kristersson. I skrivande stund ska han börja hålla sitt sommartal i Strängnäs, så jag ska göra ett litet avbrott i vårt lokala arbete med valmanifestet för Umeå, för att lyssna på det.

På återhörande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>