Moderaterna har bäst sakpolitik, enligt svenska folket!

aftonbladet

I en undersökning av Aftonbladet/Inizio som publicerades igår, så anser svenska folket att Moderaterna har bäst sakpolitik. Av nio sakpolitiska områden, så är M bäst på fyra områden. Socialdemokraterna endast på två. Om man alltså frågar det svenska folket.

Detta ger en god grund att stå på. Moderaterna har den populäraste partiledaren i återkommande undersökningar, och har dessutom bäst sakpolitik: ”Det parti som äger flest sakfrågor är Moderaterna. Precis som i den förra mätningen anser väljarna att de har den bästa politiken på fyra områden; jobben, den svenska ekonomin, försvaret och lag och ordning.”

Valdagen närmar sig. Rösta på oss moderater den 9 september!

En kommentar

 1. pelle

  men ni har dåliga sidor med
  man ska inte vara arbetslös om moderaterna styr ,för man är lat o dum i modraterna ögon.
  fas 3 kommer det att införas igen så vi får dagens slaveri igen i sverige, misstänker att det utnytjades mycket hårt av loppisarna i umeå ,
  kommer a-kassan att sänkas om moderaterna vinner.

  tyvärr är jag så less på 7 klövern ,det bästa kanske hade varit om moderaterna o socialdemokraterna
  hade styrt sverige ,tycker att det skulle vara en gräns på 6 procent istället för 4 så vi får bort lite galningar tex miljöpartiet och kristdemokraterna ,men väljarna verkar redan se vad det är så vi hoppas att dom ryker ,

  och allt ni och s gör gynnar sd tror banne mig att dom blir störta partiet i sverige efter valet , förra valet trodde dom enligt mätningar 8 procent men det blev 13 nu pendlar dom på 18-20 då kan man lägga på 5-8 procent så 25-30 kommer dom att få

  nä det blir nog rösta blankt o emigrera till grönland och äta fiskmås ,efter valet kommer det vara total politisk kaos i sverige ,det kommer att bli nyval o haveri o det kommer att vara så mycket pajkastning inom politiken för att sd är störta parti i sverige , lo kommer att gå ut med en storstrejk ,stefan kommer att försöka sitta kvar med 20 procent ,miljöpartiet o kristdemokraterna har åkt ur ,så ingen av blocken kommer att få ordning på detta ,

  nä ta ert ansvar skit i centern o liberalerna o kristdemokraterna ,försök skaka hand med stefan ,så vi slipper detta med nyval o allt ,det hade nog varit mest tryggt för sverige
  mvh pelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>