27 dagar kvar till valdagen!

Anders Ågrens foto.

Det var välbesökt i samband med att partierna öppnade valstugorna på Rådhustorget idag, och samtidigt visade upp valaffischerna för lokalmedia. Både tidningar och TV var på plats. Stugorna är lite annorlunda placerade än under tidigare valrörelser, men förhoppningsvis ska det fungera bra för alla. Valstugorna fyller en viktig funktion. Diskussioner och debatter kan och ska föras såväl på gator och torg som på sociala medier.

Det blir en intensiv valspurt. Som konstateras i rubriken så är det 27 dagar kvar till valdagen – men redan om NIO DAGAR (!) inleds förtidsröstningen.

På återhörande!

2 kommentarer

  1. Per

    Nu när ni kommer till makten så se till att riva A3 arena, den är en skam för en stad som Umeå. Förstår inte att ni politiker inte förstår nyttan av en multiarena typ Fjällräven Center, och den behöver inte vara lika stor. Om inte annat så bygg en eller två mindre hallar till så att det finns utrymme för ALLA hockey och konståknings intresserade ungdomar. Kultur ”eliten” har fått sitt Väven och dom badsugna har fått sitt Navet så nu är det dax att tillgodo se alla hockeyälskare i Umeå, dom är ju trots allt flera än dom som är intresserade av Navet och Väven tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.