Blodomloppet i Umeå – vilken folkfest!

I tisdags var det dags för årliga Blodomloppet i Umeå, en riktig folkfest som man brukar säga.  Även detta år med start och målgång i centrala Umeå, Skeppsbron nere på kajen i anslutning till Umeälven. Ca 7500 deltagare i de olika klasserna: promenad 5 km, löpning 5 km och löpning 10 km. Moderaterna i Umeå deltog som vanligt. I år hade vi tre lag. Vi brukar alltid samlas för lagbilden framför stadshuset ca en timme innan start. För egen del blev det fem km löpning detta år.

Ett av många bra arrangemang i Umeå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>