Insemination och återgång till blogglivet!

Nu har jag visst haft lite av en bloggtorka… Det har lett till att jag är stänigt förbannad för att jag inte får ur mig allt jag blir upprörd över! Det blir istället Andreas och Erika-stackarn som får ta smällarna, så nu delar jag ut åsikterna till er övriga också… varsågoda!

Sitter på landstingsfullmäktige och har just lyssnat på debatt om assisterad befruktning av lesbiska par. Har själv i politiska och privata sammanhang pratat mycket om den här frågan. Skrev ett blogginlägg 2010 om detta. Måste säga att det är jättebra att den här frågan tas upp och jag grämer mig naturligtvis att det inte var jag som skrev den här interpellationen!

Hur som helst så har jag en klar och tydlig uppfattning i den här frågan; ett barnlöst par är ett barnlöst par oavsett vad som är orsaken till barnlösheten och jag tycker inte alls att det är en svår fråga, antingen får alla hjälp eller så får ingen det, att samkönade par är tvugna att betala sina inseminationsförsök själva är inget annat än ren orättvisa.

Tips för er som inte finns på plats är att kolla in det hela på web-TV, gör er sedan er egen uppfattning om det politikska läget i landstinget…  Det är dagens sammanträde 11/10 2011, och första interpellationsdebatten. så kanske 15-20 minuter in i sändningen…

//Alex

 

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Erika

    Vilket av alla klipp ska man klicka på? Kul att du har börjat blogga igen! 🙂 (inte för att det är så farligt med utbrotten utan för att det är kul att läsa!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.