Allt om familjerätt

Jag som kommer driva denna blogg heter Christian Postolovski och kommer i höst påbörja sjunde terminen på juristprogrammet i Umeå. Mitt intresse för familjerätten ligger i den ständiga kontakten med människor i alla åldrar, den dynamiska strukturen och möjligheten att på ett djupare plan påverka människors liv. Inom familjerätten brinner jag främst för den ekonomiska familjerätten och barnrätten, men kommer i bloggen inte fokusera på dessa områden specifikt utan försöka att täcka så mycket av familjerätten som möjligt.

Familjerätt är ett dynamiskt rättsområde som berör varje individ under alla levnadsår. En grundläggande kunskap i familjerätt är i många fall en illa tvungen nödvändighet, men då ett dynamiskt rättsområde ofta leder till komplexa frågor och tungrodda regleringar, blir det i de flesta fall svårt för gemene man att tillgodose sig de nödvändiga kunskaperna på egen hand. Denna blogg kommer därav beröra familjerättens alla områden med målet att bena ut alla de komplexa frågorna som genomsyrar familjerätten och som vi alla kommer komma i kontakt med. Även nyheter inom ämnet kommer presenteras och förklaras i sin helhet.

Frågor kan ställas i kommentarsfältet eller via mail och kommer då besvaras antingen direkt eller i form av ett blogginlägg. Frågeställaren kommer givetvis vara anonym. Mina förhoppningar är att du som läsare finner dessa artiklar intressanta och givande samt finner svar på eventuella problem eller frågor.

Med dessa ord önskar jag er alla välkomna!

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se