Min dag

Höst

Av , , Bli först att kommentera 1

Rackarns vad semestern och sommaren försvann fort. Skolstart och jobb väntar. I höst ska jag resa, placera något fint på börsen och dricka öl framför tipsextra.

 

Och så jobba lite emellanåt ;)

Bli först att kommentera

Bra spel idag

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu är Premier Leauge igång igen. Gött det, där hittar jag alltid mina bästa spel och så är det dags för stryktips såklart. Spelar man stryktips så ska det vara engelska matcher, så är det bara. Ska försöka hitta lite extra bra odds idag, brukar spela på flera sidor och sedan ta de som har bäst odds för dagen. I längden är det helt avgörande om man får upp oddsen med ett antal procent, gäller att hitta godbitarna. Har en lite spelbudget som jag förvaltar löpande, går rätt bra men jag spelar bara för småpengar och för att det är roligt. Tror Liverpool tar ligan i år….

Bli först att kommentera

Sjöbad

Av , , Bli först att kommentera 3

Halloj,

nu har semestern äntligen dragit igång på allvar. Å det varma vädret är här igen, gäller att passa på att njuta medan det varar. Vi har bestämt oss för att ta en bilsemester med olika stopp i vår avlånga land. Blir dropin camping på olika platser i Sverige. Vi börjar i Blekinge vid långasjönäs camping. Herregud vad fint. Här finns en stor lång sjö med sandstränder, fiske och kanotuthyrning. Ett trevligt fritidsområde finns det också med motionsslingor som går precis vid sjöarna. Grillplatser och vindskydd som man kan sova över i finns det också. Känns som en riktig fullträff direkt måste jag säga.

Hörde att det är runt 18 grader i havet här utanför, i sjön här är det 24. Vet ju vilket jag väljer.

 

Fullträff direkt, nu dags för kvällsdopp.

kvallsdopp -

Bli först att kommentera

Dags att bli rik

Av , , Bli först att kommentera 0

Rackarns vad gott det hade varit att ha obegränsat med pengar så man kunde dra var man ville på semestern. Läste på Svenska Spelare att svenskarna spelar för 54 miljarder om året. Fler än jag som drömmer om storvinsten med andra ord. Kan man dra hem storkovan på ett nätcasino eller blir det mest småvinster där?

Jaja, jag vet att jag mest drömmer och att chansen är minimal så jag fortsätter att planera för något på hemmaplan. Icakuriren hade en rätt bra artikel med lite trevliga tips, ska fördjupa mig i den… https://www.hemtrevligt.se/icakuriren/artiklar/test-rad/20120418/15-smarta-och-prisvarda-semestertips-i-sommarsverige/

Verksamhet, Äventyr, Båt, Pojke, Camp

Bli först att kommentera

Mitt första inlägg

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu ska jag ta mig ut i bloggvärlden. Det blir mest för att testa på och få ut lite av de tankar som bubblar i huvudet lite då och då.

 

Laddar för semester. Har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på. Budgeten är tight så vi får klura lite på detta.

 

Svenska naturen är ju fin så ett tält vid en sjö kan ju blir mysigt och billigt, frågan är om ungarna gillar det.

 

/manda

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , Bli först att kommentera 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

Bli först att kommentera