Går tillbaka till blogg.se

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu kommer jag börja blogga på min gamla blogg igen,

http://www.manaland.blogg.se

Ni kan ju kika in nån gång om ni orkar ^^

Bli först att kommentera

*ajajajajaj*

Av , , Bli först att kommentera 0

Chabba !

Har inte så mycket att skriva egentligen.. Idag är det sista dagen på jullovet. För imorrn är det ju helg x)

Har lite dåligt samvete för att jag inte stretchat nå.. Men ska stretcha idag ! OM jag lyckas värma upp.. För jag jar fått jätte ont i ryggen, igen -.- Jävla ryggjävel ! Att det alltid ska börja göra ont när man vill göra saker -.- jaja.. får se hur jag gör ;)

Hejdåå !

btw, jag har laddat hem ett skitroligt program till telefonen ! Man kan typ skriva dagbok och skydda det med lösenord osvosv (;

 

Bli först att kommentera

mobilblogg ?= Hej :) Varför jag inte bloggat…

Av , , Bli först att kommentera 0

mobilblogg ?= Hej :) Varför jag inte bloggat är för att det har varit lite problem med internetanslutningen på min dator. Men nu mobilbloggarjag ju. Idag har jag inte gjort så mycket, Hejdå!!

Bli först att kommentera

kanske.. kanske inte..

Av , , Bli först att kommentera 0

Heei !

Har inte haft nån stor blogglust på nån dag så jag har inte orkat blogga. *hehe* Men nu är jag med Hanna så ska inte skriva nå mycket nu,

Ikväll kring 18 ska jag och Elin till våran pappa fär att vara där till på Måndag då vi ska till mamma efter skolan igen.. Det känns inte som att det är SÅ nära till skolstarten ? :o Men jaja..

Ang. min rubrik, jag kanske ska gå tillbaka och blogga på blogg.se.. Får se hur jag gör med det. Det är ju dessutom mycket lättare bloggnamn där och mycket lättare att mobilblogga dessutom x) haha.

Men nu ska jag dra,

Heido !

 

Bli först att kommentera

I’m so happy, I’m so glad that I got you..

Av , , Bli först att kommentera 0

..I’d like to thank you, and thank you means Merci ! JAG ÄR GLAAAAD

Tjoo !

Har egentligen ingenting att berätta, köpte en tröja åt Vicke idag på stan. Han gillar den verkligen (y) Har även köpt en concealer åt mej och en åt mamma, det var 50% rea, så det kostade sammanlagt 85:-  ;)

Ja, vad har jag gjort idag ? Jag har varit på stan med Hanna, sen gick vi hem till henne och gjorde lite grejs innan jag for hem kring 6 kanske, (?) Imorgon ska Hanna komma hit så vi kan fortsätta med grejen och sen ska vi hem till henne, hoppas att vi kommer ha awesome med kul ! 8D

Heido !

Bli först att kommentera

Oh ! Jag glömde berätta..

Av , , 1 kommentar 0

..att v 44 ska jag, Elin, pappa, Heléne, Ellen och kanske Ida på UTLANDSSEMESTER tiiiill… *trummvirvel* TURKIIEEET ! 8D Vi ska åka på All inclusive resa, så det ingår typ mat osvosv, det är även ett stort vattenland på hotellet. Såhär ser det ut där vi ska bo:

Om ni vill se mer bilder så finns dom här.  Dom har även ett pysselrum, pooler inomhus, en barnpool utomhus, fotbollsplan, volleyboll plan och en massa mer. Kolla själv !

1 kommentar

Stan idag (tror jag) x’3

Av , , Bli först att kommentera 0

"Godmorgon!"

Tro nu inte att jag vaknar såhär sent, jag ställde väckare igår på 10.30 så jag har varit vaken sen dess ;)  Men jag har ätit frukost och kollat bloggar och fb, så det är det som gjort att jag inte har bloggat idag !

Idag ska jag kanske till stan med Hanna. Får se om jag får tag på hon ! För hon är inte online på msn, men jag orkar inte ringa till henne.. än ! xD haha. ;>

Ja, vad händer annars idag ? Inte så mycket kan jag väl säga, ska kanske hjälpa mattias att hämta en soffa, bära ut en hylla från "mitt" rum, byta soffan i "mitt rum". Ja, det var väl det ?

Btw, jag saknar att sitta och titta på Top model på måndagskvällarna.. :’< Det går ju inte längre, och det är en hel vecka kvar tills det är premiär igen.. Buhu :(  Men DÅ ska jag sitta bänkat framför TV:n och se det ;)

Det var allt för nu,

HEIDO !

bästa telefonen dude ;)

Bli först att kommentera

I’m so sorry för dålig update..

Av , , Bli först att kommentera 0

..men det kommer vara så ett tag, tills jag har tröttnat på att spela sims. Kommer nog bli normal uppdatering när skolan börjat iigen ;)

Tjänna !

Imorse väckte Victor mej klockan halv 11 ungefär. Vi har nyss kommit hem från min bonus farmor och bonus farfar. Vi for dit kring 17 för att äta tacos. Mums ! Har inte nå mer att skriva så slänger in en "outfit" bild :)

Hejdå och förlåt än en gång !

Bli först att kommentera

Ingen update idag tror jag..

Av , , Bli först att kommentera 0

Det kommer vara väldigt låg uppdatering idag, tar en slappar dag med sims 3, dator och tv hela dagen. Så ni inte förväntar er att jag ska blogga nå mycket idag.

Bli först att kommentera

Före – Efter

Av , , Bli först att kommentera 0

Har inte lösögonfransar, orkade inte ha dom idag xD Men nu ska jag kanske fica naglarna, får se om jag orkar (; Det kommer folk om ungefär 2 timmar eller så.

HAIDO

Bli först att kommentera