Introduktion

God afton, Västerbotten.

Jag har äran att presentera det nya tillskotten i bloggosfären, som kommer att marschera under fanan AMOK. Bland mina vänner är jag känd som något av en surgubbe, men jag tror att jag genom denna plattform kommer kunna ge en mer nyanserad bild av min påstådda cynism. Sanningen är ju trots allt, som vi alla innerst inne vet, att det finns oerhört mycket att ifrågasätta.

Varje dag tvingas man nästan sätta sitt morgonkaffe i vrångstrupen när man läser om diverse kulturella blunders och politiska snedsteg. Människans tillkortakommanden kommer nog aldrig sluta att förvåna. Inte ens när det handlar om en surstöt som jag själv. Så häll upp en kopp kaffe svartare än självaste ursynden och luta er tillbaka, för ny går resan av stapeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>