Skylttjuvar efterlyses

Varje helg har någon/några roat sig med att knuffa omkull våra valskyltar. Det har inte varit lönt att ställa upp dom igen förrän på söndagarna. Igår när samma runda skulle göras fanns skyltarna överhuvudtaget inte kvar. Dom var borta. Någon har alltså bemödat sig att plocka med sig allt skyltmaterial. Hörde att även andra partier råkat ut för samma sak.

Någon måste ju ha sett detta hända. Man kånkar inte runt med 4 valskyltar hur som helst. Har dom haft med sig släpvagn eller vad?

Har någon sett något så våga ta kontakt med mig eller polisen. Det är ju stöld av annans egendom det handlar om även om det är valskyltar vi talar om.

Ingen behöver heller oroa sig över att vi inte skulle ta rätt på våra skyltar efter valet. Om det nu är bakgrunden 🙂

6 dagar kvar att bestämma sig om man inte gjort det. Hör gärna av dig om du har funderingar och är osäker.

En kommentar

  1. Gerd

    Du kanske borde lägga fokus på tjyvar inom ditt eget parti. Ann Sophie Emilsson Lainesdotter (KD toppolitiker i Blekinge har stulit en plånbok av en 77-årig kvinna, Dömd för detta men struntar att betala 500kr till brottofferjouren som hon ålades. Ser också att dina kompisar i folkpartiet haft en barnporrdömd politiker på sina listor i Skåne. Allt finns att läsa på SVT text.
    Tala om att sitta i glashus och kasta sten……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.