Väven och garderober

Tala om att fokusera på saker som inte är ett problem i sig. Väven har ingen stationär garderob basuneras det nu ut i högan sky. Ytor som kostar stora pengar ska användas så mycket som möjligt och inte stå tomma större delen av året. Det är för de flesta en självklarhet.

Att man löser garderobsproblemet de gånger de uppstår med att nyttja då lediga ytor är väl inget problem. Väven är ju en plats med många olika inslag. Biblioteket har mig veterligen inte haft någon garderob tidigare.

Bishop Arms har ingen garderob. Ingår också i deras affärskoncept att inte erbjuda garderob. Finns fler exempel.

Summa summarum, varför fokusera på ett icke-problem istället för att fokusera på att nyttja alla ytor i ett bygge optimalt istället. Vad skulle en permanent garderob kosta skattebetalarna? Alternativt, hur hög skulle garderobsavgiften vara de gånger den skulle nyttjas för att bekosta ytan den upptar däremellan?

2 kommentarer

  1. Urban Bengtson

    Och hur dyrt blir det med hyror och avgifter i att driva ett den kostsammaste anläggningen en kommun kan bygga, badhus, i tre plan och 11 000 kvm på en av Umeås värdefullaste tomter?

    Då Stålverk 80 stoppades och Löntagarfonderna avskaffades kan även ett så förlustbringande Nannabad sänkas och nytt uppstå i bättre ekonomiskt läge. Liksom ekonomiskt bättre bygge för kommunen på den dyrbara Nannatomten.

    Det handlar om 40-50-60 år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.