Nu finns Voddler för mac

I dag dök den äntligen upp, Voddler, för oss som kör mac.
Hade tänkt att testa i kväll men kunde inte hålla mig. Så vad tycker jag efter ett första intryck?
Tja, det är lite knöligt och ovant att tvingas navigera via tangentbordet när man i nästan ett helt liv har vant sig med att klicka på det man vill komma åt. Jag har lite svårt att förstå varför man inte har möjligheten att använda musen om man vill – skulle underlätta användandet av tjänsten.

När man startar Voddler kommer man till en meny där man kan välja på tv-serier, filmer och inställningar eller avsluta.
Under filmer kan man bland annat bläddra bland filmerna i olika kategorier, senast tillagda och sorterade på de med högst betyg eller mest tittade på.
Voddler 01
Filmen jag valde for mitt snabbtest vid köksbordet, The Black Dahlia, behövde någon minut för att komma igång. Reklamen som kom körs för att finansiera tjänsten går som per-roll, det vill säga före själva filmen. Trodde ett tag att programmet hade kraschat men var nog bara att den skulle cacha reklamen. Hade nog varit bra med en liten progress bar för att få känslan av att något hände och inte bara en svart skärm.

Bildkvaliteten var bra nu när jag körde på min MacBookPro (1280×800) men det stora testet kommer senare när den ska jobba tillsammans med tv:n.
Voddler 02
Nu har jag alltid en barnfilm eller två på lager hemma när det dyker upp oväntat besök. Tack Voddler.

Synd bara att man fortfarande har en stängd beta.

Voddler 05

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.