Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Nu bär det av till Socialdemokraternas Distriktskongress.

Min helg kommer att spenderas i Skellefteå där Socialdemokraternas Distriktskongress för Västerbotten kommer att gå av stapeln i dagarna 2 på Medlefors Folkhögskola.

Årets kongress innehåller aningen färre motioner (28) än fjolårets men väl komplexare och svårare motioner vilket gör att jag tror att debatten vid årets kongress blir betydligt intensivare än vid fjolårets.

Allt som allt är vi 45 ombud plus ledamöter från kommunstyrelsen som åker och jag förväntar mig att vi gör bra ifrån oss på kongressen då många viktiga motioner ska debatteras och beslutas.

Årets kongress har motioner i en hel rad olika frågor på agendan även om motioner angående migration, uppehållstillstånd och arbetsrelaterade frågor och anställningstrygghet står för merparten av motionerna vilket är helt naturligt för ett arbetarparti som Socialdemokraterna.

För egen del är agendan helt klar och det är att söka stöd för det jag betecknar som traditionell socialdemokratisk politik och en återgång till densamma för att bäst tillvarata folkflertalets intressen.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.