Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

SD-anhängare är dåliga förlorare så vitt jag kan se och förstå.

Sett till hur det ser ut i kommentarsfälten på min blogg så är min slutsats att många SD-anhängare nu är både sura och frustrerade över att mina två grundpåståenden om SD nu visat sig vara helt sanna. Hur och varför ska jag försöka beskriva i detta inlägg.

Följande budskap har alltid varit mitt budskap till alla allt sedan dag 1 – När vi pratar om hur stort stöd ett parti har och hur många procent av svenska folket som stödjer de förslag det partiet eller koalitionen lägger i riksdagen så gäller det valresultat som partiet fick i det val som styr hur många platser de för närvarande har i riksdagen den saken.

Anledningen till det påståendet från min sida är att anhängare till SD allt som oftast ville hävda att 25% eller mer av svenska folket stödjer ett förslag SD lagt därför att nyligen gjorda opinionsundersökningar påvisat att SD har det väljarstödet för stunden – Något som är fel då bara ett faktiskt valresultat styr hur stort stödet för ett förslag är om vi pratar om saken på partinivå.

Den andra saken SD-anhängare fram tills nu och uppenbarligen även framgent är och har varit oerhört upprörda och retat upp sig över är det faktum att jag konsekvent sedan länge hävdat att SD befinner sig i en nedåtgående trend/spiral – Ett påstående som nu styrkts av valresultatet i årets val. 

Mitt budskap ända sedan dag ett till alla jag pratat ett partis opinionstrend med har alltid varit följande:

Opinionstrenden för ett parti styrs av hur ett parti rör sig i opinionsstöd under mandatperioden om man jämför nuläget med ett partis högsta respektive lägsta mätvärde under mandatperioden för att i slutet jämföra det med det valresultat som kommer direkt efter det att den mandatperiod man tittar på tagit slut.

Gör man det kan man finna att trenden för S är stigande då S för det mesta befunnit sig på nivåer som är betydligt högre än det lägst uppmätta värdet under mandatperioden och därtill gör ett valresultat som är klart mycket bättre än det lägsta mätvärdet under mandatperioden och högre än det högst uppmätta under samma period.

Tittar vi på SD så gör de ett valresultat som ligger klart under deras högsta mätvärde under mandatperioden. Därtill har SD nästan uteslutande under hela mandatperioden befunnit sig på nivåer som är lägre än deras högsta mätvärde under mandatperioden som kom rätt tidigt under mandatperioden vilket gör att SD:s trend är klart nedgående.

När detta nu är konstaterat tillsammans med att jag haft rätt hela tiden försöker sig nu samma SD-anhängare som under mandatperioden påstått att jag har fel att vända kappan efter vinden och även fortsättningsvis påstå att jag har fel – Detta trots att jag hållit mig till samma metoder och svar under hela mandatperioden.

I min värld är ett sådant beteende att vara en dålig förlorare!

Förvisso har jag full förståelse för att alla SD-anhängare är upprörda och arga över att SD gjorde ett dåligt val och fick lägre stöd än de anfört och hoppats på men att därifrån försöka påstå att jag haft fel och har fel trots att verkligheten visar att jag har rätt saknar motstycke.

Det kan aldrig vara mitt fel eller mitt problem att SD landade på ett mycket lägre valresultat än de 25-30% de flesta SD-anhängare som kommenterar på min blogg var säkra på att SD skulle få i detta val.

Det problemet är inte mitt utan deras och att jag spått rätt och de spått fel är inte mitt problem utan deras.

Med det avslutar jag där jag började genom att säga att SD-anhängare är dåliga förlorare med tillägget att SD:s fall nu startat på allvar genom att SD både internt i partiet och bland sina anhängare börjat anklaga varandra och uppenbarligen även mig för SD:s dåliga valresultat.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

 

50 kommentarer

  1. Alexander

    Anders

    Det finns naturligtvis dåliga förlorare bland de som stöttar SD, likväl finns de i ditt parti. För egen del hoppas jag nu att Alliansen tar hjälp av SD och ser till att säkra regeringsmakten. Annars jobbar vi vidare. Om vi ska prata om hur framstår så är det tyvärr som en dryg och störig besserwisser som skyller misslyckandet på att bli invald på sjukdom. Det är i mina ögon att vara en dålig förlorare.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      C och L har lovat att aldrig sitta i en regering som har aktivt eller passivt stöd från SD och det beskedet litar jag på att de följer.

      Att jag innan valet drog mig ur valet och därför inte gick att rösta på därför att jag genomgått och nu befinner mig i slutet av en behandling mot cancer som för övrigt är en mycket allvarlig sjukdom kan aldrig räknas till att vara en dålig förlorare Alexander – Om något räknas det till att vara en vinnare då jag när jag drog mig ur inte till 100% kunde lita på att jag skulle kunna göra det jag lovar väljarna att göra och driva.

      Är det någon som är förlorare så är denne någon du som nu försöker förneka det du tidigare sagt.

  2. Alexander

    Anders

    Så länge du inte bevisar att du är sjuk så är det naturligtvis fake news. Det förstår du väl?

    ”C och L har lovat att aldrig sitta i en regering med passivt eller aktivt stöd av SD”

    Tänk om de bryter löftet?

    ”som försöker förneka det du tidigare sagt”

    Visa var jag skrivit att SD ska få 25%.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Du får se på min sjukdom som du vill Alexander och din syn på den visar med all tydlighet att allt du bryr dig om är att på olika sätt försöka nedvärdera mig som person – De som känner mig kan intyga om att jag är sjuk på det sätt jag påstår.

      Ändrar sig C och L därvidlag är de döda och körda politiskt Alexander så det skulle förvåna mig storligen om de gör så.

      Leta bland dina kommentarer i alla de många kommentarer du har för vana att ge för att försöka avleda uppmärksamheten från ämnet så kommer du att hitta inte bara en utan flera där du talar om den nivån och mer än så Alexander.

  3. Sören

    Tråkigt att läsa att du har drabbats av cancer. Jag hoppas verkligen att du kommer att tillfriskna. Även om jag är mycket missnöjd med S i Umeå, så är jag väldigt kritisk till alliansen och framförallt SD på riksplanet.
    Moderaterna vill straffa cancerpatienter med en extra karensdag. En extra karensdag ger incitament för att folk återgår snabbare till arbete enligt de själva. Själv anser jag att dag 15 i en sjukperiod endast är ett straff för de som är allvarligast sjuka.

    Egentligen helt ofattbart att någon röstar på SD. Men säger man sånt så blir man väl mordhotad. Det är ju så vissa SD-väljare beter sig… Skriker högt och klagar på allt. De ser aldrig helheter, men ändå har de förklaringar till allt.
    Själv lyckades jag övertala några som skulle rösta SD, att rösta på annat. Blir det ett nyval så tror jag att SD minskar rejält.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Publicerar som ett inlägg i debatten med följande tillägg – Tack för att du bryr dig och för din hälsning om ett tillfrisknande och bra att du lyckades omvända några som hade SD som ett tänkbart alternativ att rösta på.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Just den typ jag har brukar inte göra det och det är det jag hoppas kommer att gälla även i mitt fall.

  4. Bertil

    SD anhängare är väl rätt okunniga om politik och röstar på SD efter de synintryck man fått när nan gått på stan.
    Man har sett invandrare med lite annorlunda kläder eller sett de stå och prata med varann på utrikiska.
    Av detta har de fått för sig att SD ska man rösta på.

    Ett annat klientel ser andra värden i att rösta på SD nämligen egen vinning genom SD-s politiksänka skatt nyttja invandring med låglöner ich billig arbetskraft. Kort sagt många företagare som ser chansen till slavarbetskraft.

    I övrigt har de som röstar på SD vag politiks kunskap.
    SD bör få makt så de kan bli avslöjade med vilken politik de tänker sig.

    Jag är säker på att då kommer SD splittras likt Ny Demokrati gjorde.

    Sossarna bör låta högern ta över enbart av det skälet att de ska synas.
    Därmed kan kanske nytt uppväxande folk inse vilken korkad generation som gick till valunorna 2018.

    En annan känner sig oskyldig jag röstar extra rött.

    https://play.etc.se/video/29be6233-34aa-4f7e-b9e9-41d160c6402a?play=true

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Vi ska inte ge makten till SD eller alliansen bara för att de ska kunna visa hur dålig deras politik är för Sverige och svenskarna då det skulle innebära att de på nytt river sönder allt vi nu spenderat en mandatperiod på att reparera och återställa till ursprungligt skick.

      • Bertil

        Att riva sönder det arbetarklassen skapat har skett ända sedan 90-talet och spiken i kistan satte Reinfeldts regim.
        Att det nu kommer ske igen är solklart.
        Sänkta trösklar, ökade klassklyftor fattiga ska bli fattigare och rika rikare.

        Låt SD och M få makt liksom ettriga Ventern och KD hur det än blir så har dessa så starkt stöd så om det blir en annan regim kommer de enbart likt de som bränner bilar sabotera och slå mot de som har det mest problematidktvi Sverige och som lider av Alliansens politik 2006-2014.

        Låt dårskapen blommanut så bilbränder samhälkssabotage stölder och personliga konkurser ökar.

        Låt det gå käpprätt åt helsefyr det är det Svenska folket velat i valet.

        Jag förvånas inte över dårskapen längre
        Sen Anders hävdar han har rätt.
        Vem har rätt idag?? Det är enbart betraktaren som avgör rätt eller fel och jag vet Anders påstått SD skulle få enbart 10% i valet.
        Ändå hävdar han att han har rätt.
        Jag betraktar det på ett helt annat sätt.
        men även det kan anses fel beroende vilken som avgör sitt betraktande av min text.
        Det finns inget rätt eller fel.
        Jag kan hävda jorden är platt och gör jag det tillräckligt ofta och bygger upp en propaganda där jag får medhåll så är Jorden platt hur rund den än må vara.

      • Gunnar F.

        Forss ! Här får du en god natt visa om det ”underbara” Sverige som NI S lyckats skapa på ett fåtal år tillsammans 7K och speciellt Reinfeldt.
        (Mitt europa bygger inga murar Stefan L och öppna era hjärtan Fredrik R).
        LYSSNA OCH SOV GOTT. FORSS. God natt önskar en Sverige vän.

          • Gunnar F.

            Visan Forss visan, varför har du modererat bort visan Forss?
            Tycker du att verkligheten är opassande för S eller är det bara så att du är ”köpt” av msm media du med. Jaja hoppas du fick ett Wake up call i varje fall.
            Lägger till den en gång till ifall du ångrar dig.

          • andersforss (inläggsförfattare)

            Jag länkar inte till material som jag inte vet ursprunget till och material som inte ligger på väletablerade nyhetsplatser såsom vår dagspress.

  5. Alexander

    Anders

    Jag använder samma retorik som du gör och genast pratar du om att nedvärdera. Det är du som sagt att det är fake news så länge det inte är bevisat.

    ”Leta bland alla dina kommentarer”

    Just det, omvänd bevisbörda. Fast bara åt ett håll.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      På inget sätt Alexander det är du som påstår att jag har fel och då ligger bevisbördan på dig.

  6. Jonny Disenfeldt

    Sluta med dina lama bortförklaringar.

    Vem är alla dessa SD-anhängare på din blogg som är sura ?
    Vem har på din blogg drivit att SD ska få 25-30%, inget av opinionsinstituten har varit i närheten av detta.
    Vem har påstått att S skulle få 35+ procent … du…

    Dina påståenden om att SD befinner sig i en nedåtgående trend och att S befinner sig i en uppåtgående trend är båda felaktiga.

    De var felaktiga utgående från de opinionsmärningar som gjorts under åren som gått och de är felaktiga när vi nu tittar på fakta, fakta som vi får som resultat efter varje val.

    Fakta och därmed verkligheten visar att

    * SD ända sedan det blev till har haft en uppåtgående trend
    * S fortsätter sin nedåtgående trend som man nu haft i flera årtionden.

    Dessa trender kan vi utläsa utifrån verkliga fakta.

    *** Detta har inget att göra med om man är SD-anhängare eller S-anhängare, det är matematiska fakta. ***

    Dina gissningar var väldigt FEL vad gällde resultat för S, SD, KD samt MP+V.

    Helt förutsägbart så fortsätter du i samma stil som alltid, du klarar inte av att erkänna att du haft fel.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Många SD-anhängare har hållit sig till siffror om ett valresultat på 25-30% eller 20-30% för SD i det val som just gått av stapeln Jonny och det vet jag att du vet då du tillhör den skala som följer och kommenterar ingående och mer eller mindre dagligen på min blogg.

      Att S skulle nå 35% eller med i valet har jag varit rätt ensam om att tro vilket jag aldrig haft några problem med att medge Jonny.

      Min förutsägelse för S, SD och KD blev felaktig och det har jag tillstått i både inlägg och kommentarsvar – Däremot träffade jag rätt på övriga partier inklusive V och MP om vi håller oss till det jag förutspådde i den förutsägelse som gällde samtliga partier.

      I övrigt så visar diskussionen med trender för partier att jag haft rätt hela tiden vad avser trenden för S respektive SD.

      • Jonny Disenfeldt

        Nej, jag har inte sett många som trott att SD skulle få 25-30%, varken på din blogg eller annorstädes.

        Du hade grovt fel även vad gäller MP+V som du gissade skulle få 20% tillsammans.
        Detta skulle ge S+MP+V 55% (plus) enligt din gissning vilket är mycket grovt fel.

        Ditt prat om S och SD’s trender är även de helt felaktiga. Fakta och därmed verkligheten visar att

        * SD ända sedan det blev till har haft en uppåtgående trend
        * S fortsätter sin nedåtgående trend som man nu haft i flera årtionden.

        Detta är enkel matematik på grundskolenivå som du inte verkar kunna ta till dig.

        • andersforss (inläggsförfattare)

          De som trott att SD skulle landa mellan 20-30% är oerhört många så även de SD:are som såg framför sig ett valresultat på närmare 30% och SD i positionen som Sveriges största parti.

      • Olle

        Det är väl ingen bedrift att påstå att man kan spå SD nedgång, det är väl självklart SD sympatierna minskar över tid. Det gör alla enfrågepartier, dock är det då sittande regerings ansvar att deras politik också medför att nåt händer och att man tar tag i problemen i samhället. Särskilt då i utanförskapsområdena. Går inte brottsligheten ner här och att tex inte extrem islamism frodas i samhället då kommer SD att öka ännu mer. Klanka inte ner på svenssons som röstar SD dessa är rädda för utvecklingen och att inget görs åt problemen. Brås utredningar visar ju på vilka som står för störst brottslighet, detta kan inte längre politikerna nonchalera, väljarna går inte att föras bakom ljuset längre

      • Anders

        Men nu får du ge dig. Jag är långt ifrån en SD-anhängare, men rätt ska vara rätt.
        Det facit vi har att gå på är valresultaten -dvs. hur folk faktiskt röstat och där har SD vuxit i varje val och nu gjort sitt bästa val någonsin= uppåtgående trend.
        Sossarna å andra sidan har gjort sämre och sämre ifrån sig och gjorde nu sitt sämsta valresultat= nedåtgående trend. Svårare än så är det inte Anders.

        Opinionsundersökningar har svajat hit och dit, och är egentligen inte tillförlitliga eftersom varje institut har sina egna metoder. Opinionssiffror bör således tas med en skopa salt och bör betraktas som låtsassiffror som egentligen inte kan jämföras. Det är en indikation på dagstemperaturen men i övrigt är de ganska ointressanta. Ska man göra en vetenskaplig undersökning på trender är det fakta, dvs. valresultat som räknas. I en opinionsundersökning kan man svara vad man vill, och hur siffrorna svänger beror ofta på om partierna fattat impopulära beslut eller figurerat i skandaler. När man röstar, kan man bara rösta på ett parti, och det är ett slutgiltigt svar som man inte kan fuska med. Därför väger valresultatet betydligt tyngre i ett vetenskapligt sammanhang än opinionsundersökningar.

        Vad SD anhängare hakat upp sig på är att alla institut historiskt sett underskattat SD. (därför har de lagt på några egna procent som ”felfaktor”.) Nu visade det sig att inga institut underskattat SD och därför är många besvikna. Vi som däremot är objektiva och kan titta nyktert på saken ser att trenderna från de senaste valen håller i sig: SD växer och växer och S krymper och krymper. S oförmåga att övertyga väljarna under fyra år vid makten talar egentligen för sig själv.

        • andersforss (inläggsförfattare)

          I den debatt vi har haft under mandatperioden om trender med bland annat Jonny och Alexander så har alla varit helt införstådda med vad som styr dessa – När det nu visade sig att jag hade rätt och de fel så vill man byta metod att bedöma detta med och det i sig har jag inget problem med så länge vi tillämpar den metoden på framtiden – Vill man däremot nu när man bevisats ha fel tillämpa den för att bedöma det som förevarit så är jag inte med på tåget då det kallas att vara en dålig förlorare Anders.

  7. Bertil

    Jag ser ju SD som stora vinnare i denna valrörelse. Media och televisionen la ju upp frågorna så att det gynnade SD

    Allt handlade ju om högerns ämnen.
    Skatter, löner, invandring.
    Allt detta är ju högerns ämnen.

    Ämnen som Vänstern har som huvudpunkt kom aldrig i ropet.
    Ojämlikheten, sociala ersättningar och problem.

    Allt är tydligt demokratin är numera kapitaliststyrd. 50.1% kan profitera på de övriga 49,9%

    Det innebär att man stark kan ifrågsätta demokratin när marknaden och media styr vad som är viktigt i politiken.

    Media som allt mer ägs av stora företag styr även vad vi ska läsa och vad vi ska rösta på.

    Vad är det för mening med Demokrati när den alltmer blivit storföretagens verktyg för att skapa klassklyftor och profitera på svaga grupper.

    Tyvärr är det så illa att dagens marknad styr politiken driver människor till ond bråd död genom utförsäkring lögnhals vårdköer psykisk ohälsa.
    Det är en Nyliberal utrensning vi ser och den kommer enbart bli värre.

    Nästa börskrasch konjukturnedgång räntehöjning arbetslöshet kommer knäcka än fler inte minst alla som lurats till stora lån förlorar jobben och inser de står där utan försörjningsinkomst när nu A-kassan även blivit värdelös liksom sjukförsäkring.

    Det är som jag sagt vi behöver en modern Castro som ger stöd åt de svaga.

    Det ska spridas kalla kårar hos råkapitalismens aktörer och det ska svida när en modern Castro tar fattiga utsatta i försvar och stor upp för kärnverksamheter, Då lär välmående skrika som stuckna grisar.

  8. Nils

    Inget o vara sur över när de vuxit mest av alla medans S och M tappat och är i nedåtgående fas.

    Det gäller att vinna mark sakta men säkert, partier som går upp fort går ner fort, tex Piratpartiet.

    Från 12 till 17+ är väl kring halv miljonen väljare, ingen dålig bedrift, det är ju vad S tappat på 4 år och en stor del av S väljare kommer att dö av ålder och sjukdomar til nästa val så nu är det bara att ni hoppas på att få fler områden som Tensta och Rinkeby där eran väljarkrets är som störst.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Nu har vinden vänt för SD och S Nils och till nästa val kommer det att synas tydligt hur SD är på väg nedåt och hur S är på väg uppåt. Hur det går för M ska jag låta vara osagt men vore allt normalt bör M korrigeras nedåt en bit till en nivå runt 12-15% av det totala röstetalet.

      • krister andersson

        Det är egentligen häpnadsväckande, för ett år sedan så påstod du att SD skulle ramla ner till
        4-5%. du hade fel, och nu är du igång igen. Är ditt hat mot SD så starkt att du inte kan tänka logiskt?
        För övrigt vad är din syn på Mikael Dambergs nöjesresa för att glo på fotboll för skattebetalarnas pengar? Jag anser att han skall åtalas, men du tycker kanske det är ok pga att han är sosse?

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Jag påstod att SD i detta val skulle landa runt 10% – Detta i sin resa ner mot de 4% om är SD:s naturliga nivå i det långa perspektivet.

          Det påståendet bygger jag inte på något hat utan på ren logik Krister.

  9. Staffan

    Du tar verkligen upp en jättefråga!
    SD ökade med nästan 5% och S minskade med nästan 3. Eftersom opinionsinstituten hade grova fel 2014 så hade man vägt in folks rädsla att tala om att hen röstat SD. Kanske folk inte är ängsliga längre och då blev ju uppvägningen för SD helt felaktig. S-valfläsket sista veckorna före valet spelade, familjeveckan, fick nog många tveksamma att välja S. S har ju bedrivit många valrörelser och vet hur en valslipsten ska dras. Om någon försöker anklaga SD för att påstå att fusk har begåtts så är det bara att lyssna på Mattias Karlsson och Ekots lördagsintervju. Att några enstaka anhängare påstår detta säger ju inget om vad SD tycker. 5% är en riktigt stor ökning och inget tyder på att SD skulle få mindre i ett eventuellt Extra-Val. Att se en nedåtgående spiral i en 36%-ig ökning av valresultatet är fantasirikt.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Du får se på saken som du vill Staffan – För Jonny och Alexander ser denna fråga ut att vara den mest avgörande så i sak berör den debatt jag har i kommentrsfälten dig.

  10. Alexander

    ”För Jonny och Alexander ser denna fråga ut att vara den mest avgörande”

    Absolut inte. Däremot reagerar jag, och andra, på dina egna tolkningar som du upphöjer till fakta. Frågan är om du bara vill provocera för ytterst få vuxna beter sig som du gör utan att vara ”lengräddade”.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag är aldrig ute efter att provocera Alexander – Att som du och Jonny inte kunna erkänna att ni är besegrade och hade fel visar bara att ni inte är ute efter debatt på ett ärligt sätt och i enlighet med det debattformat vi använt oss av hela tiden fram tills nu.

  11. Alexander

    Anders

    Ponera att Kristersson bildar regering och Socialdemokraterna hamnar utanför. Anser du då fortfarande att Moderaterna är valets stora förlorare?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Huruvida de är förlorare eller inte i valet avgörs inte av om de sitter i regeringsställning eller inte Alexander.

  12. Alexander

    ”Huruvida de är förlorare eller inte avgörs inte om de sitter i regeringsställning eller inte”

    Jag antar att du baserar vinnare och förlorare på resultatet i förhållande till 2014. Du anser alltså att S är förlorare och SD vinnare?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Du försöker blanda ihop olika diskussioner genom att klippa saker ur sitt rätta sammanhang och klistra in dem i ett annat – En taktik som aldrig fungerar. Varför beter du dig som en dålig förlorare Alexander?

  13. Jonny Disenfeldt

    Du är bisarr Anders.

    Du skriver till din namne ovan :
    ”I den debatt vi har haft under mandatperioden om trender med bland annat Jonny och Alexander så har alla varit helt införstådda med vad som styr dessa – När det nu visade sig att jag hade rätt och de fel så vill man byta metod att bedöma detta med och det i sig har jag inget problem med så länge vi tillämpar den metoden på framtiden – Vill man däremot nu när man bevisats ha fel tillämpa den för att bedöma det som förevarit så är jag inte med på tåget då det kallas att vara en dålig förlorare Anders.”

    Detta är helt fel och lögn från din sida.

    1. JAG har hela tiden använd vederlagda matematiska metoder vad gäller hur man betraktar olika mätvärden och de har hela tiden visat just att :
    ** SD har en uppåtgående trend
    ** S har en nedåtgående trend.
    Detta gäller både för valresultat som är fakta och de opinionsundersökningar som gjorts som är mer eller mindre bra gissningar.

    2. DU har hävdat att du har en egen modell för att ta fram trend, din ovetenskapliga påhittade modell visar att samtliga partier har en nedåtgående trend och jag har gång efter gång påpekat att dina ovetenskapliga försök är felaktiga.

    Sammanfattning:
    Den som är en dålig förlorare är du Anders som aldrig kan erkänna att du haft fel, istället kommer du med undanflykter och direkta lögner. Du visar upp samma skrämmande beteende som du gjort under flera år när du kommits på att ha fel.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Det är ingen lögn Jonny och det finns massor med kommentarer från din sida som bevisar det jag säger så titta bland dem så ser du att jag har helt rätt.

      Med det sagt så är du precis den dålige förlorare jag tidigare skrivit och det är ynkligt att inte kunna erkänna när man har fel. Du brukar beskylla mig för att inte göra det trots att jag bevisligen gör så men för din egen del ser det inte ut att gälla.

      • Jonny Disenfeldt

        Anders skriver ”det finns massor med kommentarer från din sida som bevisar det jag säger ”

        Så peka ut var dessa massa kommentarer från mig är som bevisar dina påståenden då.
        Väntar …

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Det är upp till dig att leta fram det du skrivit Jonny – Det arbetet ligger på dig och inte på mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.