I did something tonight, and I can’t take it back.

        Did you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many people have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone’s life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone else’s life, and not even know it.
 
Borde egentligen gå och lägga mig nu, men drar iväg ett litet inlägg innan sömnen slår mig medvetslös.
 
Sitter och funderar på hur motivet till min nästa tatuering ska se ut. Om jag nu vågar göra ännu en. Har läst och sett tv-reportage om personer som klagar på tatuerade lärare, att de skulle vara sämre förebilder än icke-tatuerade lärare, gangsters. Ja, you name it!

Till alla er som är emot det:
Alla som är tatuerade är inte dåliga förebilder. Alla som är tatuerade är inte gangsters. Alla som är tatuerade har inte tatuerat sig för att inspirera andra till att tatuera sig och "förstöra" sina kroppar.

Eller, insidan kanske ändras i samma sekund som bläcket fastnar där? Nä.
Visst, det är en sak om motivet är stötande, men är det inte det – Vad finns det att tjafsa om?

Tyck gärna till om saken, och kom gärna med förslag på saker ni vill att jag ska skriva om i fortsättningen, det är bara kul!

Ha det gött där ute så länge, på Plass’n, i skogen, i Ume’ eller vart ni nu än befinner er. Hejs!

2 kommentarer

  1. Anonym

    Du som skrivit texten med ”Did you ever look at a picture”? Rätt mycket fel för att vara lärarstudent 😉

  2. Andreas Eliasson

    Svar till Anonym (2012-07-09 03:05)
    Hallå hallå.

    Nej, det är inte jag som har skrivit texten. Det är ett citat från en serie som någon skrivit ned och som jag sedan kopierat.

    Sedan går det även att diskutera hur mycket man ska kunna som lärarstudent. Själv har jag uppfattningen att man fortfarande lär sig som studerande… men men 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.