”Det är som å kast ’e nät åt Malgomaj”

Då var det dags för en ny vecka och nya äventyr. Idag började universitetstudierna igen, det som står på schemat för tillfället är ”Lärares professionella och vetenskapliga förhållningssätt”. Ska bli intressant med tanke på att vår kursansvarige lärare i introduktionen sa: ”De flesta av er kommer inte att klara tentan”. Aja, vi får väl se hördedu. Om så vore fallet skulle det vara precis som det här blogginläggets rubrik – som har den ungefärliga betydelsen att något är… meningslöst!

Nu till dagens kommentarer kring lite nyheter!

Vi tar den här, publicerad på vk.se: http://www.vk.se/964520/otrendiga-tatueringar-haller-bast

Eftersom att jag är lite av en tatueringsmänniska tycker jag att man ska välja tatueringsmotiv med tanken att man ska ha det hela livet. En tatuering är inte som en t-shirt man använder ett tag och sedan kastar bort. Det finns också en anledning till att de flesta seriösa tatuerarna har en gräns på 18 år för att tatuera sig. Det här artikeln ger mig känslan av att folk kan börja tänka ”Jaha, men vad bra att det är ganska lätt att ta bort en tatuering. Då gör jag en nu och tar bort den sen”. De flesta tatueringar man ”tar bort” försvinner inte helt, man kan fortfarande se dem, fast de syns inte lika tydligt. Så gott folk, tänk er noga för innan ni tatuerar er. Tatueringen blir trots allt en del av er, inte ett klädesplagg där det går att följa trender utan att ångra sig efteråt.

Jag hade tänkt skriva lite till, men det hinner jag inte nu. Som vanligt ska någon komma, störa och säga att det är dags för lunch.

Ciao!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.