Digitala dyngspridare

Facebook kan användas till mycket bra, men även mycket dåligt. Här sitter man i godan ro och scrollar förbi diverse händelser när plötsligt ”Fuck you Im from Skaune” dyker upp. En sida som består av 100 procent skitsnack. Här har ni ett lysande exempel på vad som kan dyka upp:

idiot1b

Man sprider massa skräckpropaganda, rasism och all möjlig skit. Drygt 62000 personer gillar sidan… Jag finner inga ord, hur fan kan man tappa verklighetsuppfattningen så totalt? Det värsta är att många främlingsfientliga ofta säger att icke-främlingsfientliga inte kan se sanningen – när det i själva verket är tvärtom.

I grupper som denna lär sig folk som inte vet något av andra som inte vet något. Är ni rädda för hur kunskapsutvecklingen i Sverige ser ut bör ni inte gå med. Tyvärr är många i yngre tonåren med i gruppen och tar del av lögnerna och hatet som sprids… Tragiskt.

Det som sprids i grupper som denna är en lätt men falsk förklaring till varför saker är skit i samhället, och lättast är det att skylla på någon. Förstår man inte bättre så tror man på det. Till er som håller på med denna dyngspridning vill jag bara säga -> Gör något åt den passiva aggression som styr era uttalanden och vad ni väljer att tro på, ni är ute och cyklar… i skogen… på en cykel utan hjul.

Höres, hej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.