Härskartekniker och allmänt ordbajseri..

Härskartekniker och allmänt ordbajseri..

I mitt förra inlägg så gick jag hårt åt Skellefteås Kjell Hanseklint och det gjorde jag för att det måste bli nån ändring i Vänsterpartiet Västerbotten där det i flera års tid har varit personangrepp, mobbing och andra otrevligheter. Att han nu har skrivit ett inlägg där han beskriver mig både som patetisk och att jag skulle ljuga om det jag skriver. Det accepterar jag inte.

Kjell har vid upprepade tillfällen, både verbalt och i skrift gått till hårt angrepp mot mig och andra som har suttit på olika positioner. Självklart måste Kjell få tycka att vi ibland har tagit fel beslut, men det är sättet han gör det på som stör mig. Han använder härskarteknik efter härskarteknik, jag har själv bevittnat det på årskonferens, på gruppmöten och även läst vad han har skrivit både i interntidningen Alarm, på Facebook och på sin blogg.

I Kjells senaste blogginlägg, där han inte ens orkar bemöda sig med att skriva mitt namn eller att jag var del av DS under den här tiden, skriver han bl.a:

Jag har dessutom inte, som den initierade VK-bloggaren påstår, kontaktat någon och uppmanat hen att inte kandidera till specifika uppdrag. Den uppgiften är m.a.o också en lögn.”

Hen som blivit kontaktad av Kjell har redogjort för mig, för DS och andra oberoende personer exakt hur det har gått till, hen är till och med villig att ta ut samtalslistor som bevis. Kjell och en annan har kontaktat hen för att få reda på vad hen tänker kandidera till, när hen avböjer att kommentera det mer än att hen är ”öppen för allt” så blir hen avbruten av Kjell där han i ordalag säger:

”Stopp, stopp, landstingsstyrelsen är till första namnen på den av valkonferensen fastslagna lista…”

Det är ju här det klämmer för Kjell, han har svårt att acceptera våra stadgar och väljer felaktigt att påstå rena osanningar för att få ovanstående person att inte kandidera till landstingsstyrelsen. Kjell har hamnat i en ond loop där han fortsätter att ljuga, manipulera och få det till att andra har gjort fel, pga. att Kjells egna nomineringar inte blev valda till olika uppdrag.

Jag förstår verkningen inte varför Kjell fortsätter så här när så många har insyn och fakta om allt som hänt.

Så säg mig Kjell, är Du villig att dricka kaffe, lägga alla korten på bordet och ägna oss åt sanningen en stund, där vi utan härskartekniker kan prata, i så fall är jag mer än villigt intresserad av att fortsätta den här diskussionen. Men som det är nu och hur du väljer att gå fram, det är varken värdigt mot våra förtroendevalda, väljare eller andra berörda…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>