Anja Lundholm, Nordmaling

Majoriteten av min skola är grymt härliga människor.

Sedan finns det vissa röster man knappt orkar lyssna på längre. Men man överlever.

Och angående förra kommentaren, jag blev tveksam till om bitter var det rätta ordet, så jag kollade på internet vad det betydde, nedstämd och hatisk, stod det.
 Mitt i prick. Allmänt deppig blir man, ja. Man visar det inte hela tiden, absolut inte, man försöker lysa, glädja folk, visa att trots allt tragiskt här i världen så kan man må bra, man njuter av allt det bra som finns. Men den där ledsna och sorgsna sidan finns alltid inom en, ibland kan man bara inte hålla den inne längre.
 Och hatisk, korrekt. Hatisk mot att världen faktiskt är som den är. Att det faktiskt är så pass många ungdomar i denna värld som mår psykiskt dåligt, av alla möjliga anledningar. Jag har ingen aning om hur det är i vuxenvärlden, så kanske är det fel av mig att säga; kan inte alla de vuxna bara ta sig i kragen och ta hand om de unga?
 Var brister det? Vad är det som händer? Är det såhär det ska vara? Är det detta som är livet? Tänk om alla inte var så rädda att faktiskt be om hjälp, istället för att skrika dra åt helvete åt de vuxna, lärarna, föräldrarna som försöker leda in en på rätt väg.
Tokigt det kan gå ibland..

 

Efter att ha försovit mig, kommit till skolan där jag hade över 3 h hål, sov mig igenom nästan hela, helt underbart var det! Nicolina, underbara vän, hjälpte mig med lite historia, hon lärde mig faktiskt saker! Och sedan mindre än 1 h mattelektion, and then the bus home!

Nu har jag läst historia i en timma, och ungefär 45 minuter har jag ägnat åt lite svenska och msn. Ska strax fortsätta med svenskan. Och borde absolut läsa historia innan jag somnar ikväll. Men helt ärligt så är jag tveksam till om orken räcker till. Ska nog sova om 1 timma.

 

Pussba!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>