Anja Lundholm, Nordmaling

Man måste njuta av livet, man mår så mycket bättre då, och det är faktiskt riktigt njutningsbart!

Jag sitter här med hicka i ett nystädat rum och väntar på att badet ska bli fyllt. Grymt skönt ska det bli. För en stund sedan så intervjuade jag min syster Sofia på telefon, det blev annat snack också, såklart. Hon är fin min syster. Alla mina systrar är fina!
Intervjun ska jag ha till textkommunikationen, vi ska skriva en artikel om en händelse, och jag har valt att skriva om hur det är att bo på ett studenthem, som Soffe gjorde. Hon drog till Stockholm och pluggade på Lillsved ett år. Och hon toktrivdes, det har man märkt! Hon har gjort så att även jag är sugen på något sådant! =)

Kenneth drog med mig på över en timmes promenad också. Vi såg hur Eros flög och skuttade fram som en dåre i skogen. Han är helt sjuk. Men grymt fin är han, underbar hund!

Imorgon är det back to school, vi ska börja med "midgårdsleken" ni som har barn som går på Midgård vet vad jag pratar om, jag ska förklara mer imorgon. Last man standing heter den iallafall. Jag ska vinna.
Beroende på när min Käre Mathias slutar skolan imorgon kanske jag hinner träffa honom innan jag ska med bussen, det återstår att se. Jag toksaknar honom!

Och vill ni lyssna på bra musik så ska ni lyssna på Noisettes. Ashärlig! Speciellt Don’t stop the rytm.

 

En artikel, som jag skrev ovan, ska jag skriva, och på svenskan ska jag skriva en krönika. Inte bestämt ämne än, ni får nog veta imorgon eller på tisdag. Taggad är jag!

Have a nice sundaynight folks!

2 kommentarer

  1. Vet hut, slyngel! :)

    Nu ska du inte döma alla efter dig själv, Eros är en mycket välartad ung man och kommer från ett godhjärtat kristet hem. Han har en god borgerlig uppfostran där det är viktigt att skilja på rätt och fel eller för den delen vän eller fiende.

    Guds frid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>