Anja Lundholm, Nordmaling

Somedays are much better than others

Ja, leken ja. Kan ju bara säga att jag dog första dagen leken sattes igång, men jag hann även döda en person!
Såhär går det till; alla som vill vara med skrev upp sig på en lista. Sedan fick man ett okänt namn från listan, ingen visste något, och man fick själv ta reda på vem personen i fråga var. Sedan ska man på jakt, samtidigt som man måste vakta sin rygg.
Man kan döda personen på lappen på olika sätt, bl.a.

  •  sätta en post it lapp på personens kopp, där kan man skriva t.ex. svininfluensa //anja.
  • Krama personen.
  • Ta en sked/frukt och lägga på halsen eller asset.
  • Använda något Kaboom program på dennes dator.

 

Tror inte det fanns något mer sätt. Iaf, när man dödat personen så är den ute ur leken, och man tar över lappen som personen hade. Och sådär fortsätter det, tills the last man standing. Jag dog snabbt, en lärare dödade mig. Suck på den!
Leken utgör iallafall stort kaos på skolan emellanåt, folk hoppar över bord, slänger sig på golvet o.s.v. Det är trevligt! =)

Nu har jag rast, och en skum person sms:ar mig. Skickat tre sms och jag har inte svarat, för jag har inte numret, och inte mycket pengar på mobilen. Personen frågade om jag levde, jag skrev vem? och nu skriver den att den är nyfiken på att veta vem jag är och att den kanske kommit fel, jag tycker den bara borde enkelt svara på min fråga vem det är så kan jag lätt avgöra om den skickar fel eller ej, eftersom det kan hända att jag haft numret på mobilen, men att det nu är borta eftersom jag bytt mobil. Suck på folk som ska försöka vara mystiska och roliga. Iallafall idag..

Min krönika är nästan klar. Skrivit för hand, och måste nu skriva över den till datorn. Ska sedan finslipa den. Och artikeln den flyter också på. Sweet. Ikväll måste jag nog skriva klart artikeln, dock inte krönikan. Måste även jobba med psykologin och räkna matte. Det känns som att det är mycket, men egentligen är det inte det.

Åh, nu skriver personen att den nog skickat fel ändå, men jag tror inte det. För jag känner igen numret. Men jag tänker strejka och inte skriva vem jag är om inte den svarar först. Suck. Det kanske är en gammal vän som jag faktiskt vill prata med. Och nej, numret finns inte på hitta.se.

Nu värker mitt huvud, och vi har ingen skolsköterska här. Jag måste faktiskt klaga på vår skola; Det finns 5 klasser på denna skola. Vår skolsköterska får endast jobba här 4 timmar i veckan. Och det är på torsdagar. Vi pratade med vår rektor om det, men hon sa något om att det var något företag(?) som hade hennes anställning(?) jag vet inte riktigt hur det där var. Men rektorn sa iallafall att det inte var hon som bestämde. Men jag tror rakt hon ljuger för oss, rätt upp i ansiktet. För nu har jag hört, inte av elever, att rektorn lätt kan påverka hur mycket hon ska jobba. Både vi elever och sköterskan tycker det är dåligt. 4 timmar åt 5 klasser?

Jaja, nu ska jag göra något vettigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>