Anja Lundholm, Nordmaling

Helgen är något man verkligen kan njuta av!

Stressen över skolan börjar försvinna. Tror jag. Eller så är det bara Mathias som är så underbar och har gjort mig avslappnad de två senaste dagarna, och när helgen är över kommer det tillbaka. I hope not!

Artikeln jag ska skriva har jag skrivit klart, ungefär. All text är nere, men ska bara redigera den och sådär nu. Krönikan är i full gång. Historie provet måste jag komplettera, fast bara muntligt för han tyckte det verkade som jag kunde men bara inte orkade skriva. Vi får väl se, ska iallafall läsa på mera!

Ledig är jag på måndag och även på Fredag, fast på fredag är det utvecklingssamtal. Får se om jag hinner få sovmorgon då eller inte!

 

Hela jag är grymt trött nu, men det är strax mat, potatisgratäng och kött blir det! Med olika sorters bearnaise såser! gött blir det!

Jag konstaterade just att ALLA mina naglar är olika långa. Det är charmigt, okej?

Funderar på skräckis ikväll, eventuellt! Tidig kväll blir det iallafall! =)

 

Nu ska jag göra något coolt! Typ, gå in på apberget ba och chatta me alla mina homies yao! nä, ärligt, jag ska duka fram till middagen =)

 

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>