Anja Lundholm, Nordmaling

åh andra sidan kanske Jehovas är bra..

med tanke på att man kan anmäla de och de kan tvingas betala..

Eros var tyvärr inte hemma när de kom. Jag önskade det, för då hade de mest troligtvis blivit uppätna om de klivit in, fast jag hade nog gjort något i brallan, p.g.a. hans skall.
En natt var jag ensam hemma, hade en marddröm, drömde att hela huset brann, och såklart så sov Eros i mitt rum, och han vaknade av något, och tokskällde, och jag flög upp ur sängen. Sometimes he’s good, sometimes he’s not.

 

Helgen har/håller på att, tillbringas med Mathias, då blev det bara chill och mys, och nu är jag hos syster Sofia. Tidigare idag, blev det att gå på stan med Evve och Soffe, och sedan drog jag, Soffe och en kompis åt henne, till Iksu och spelade basket, och lirade match med två okända. As kul!! Trött i kroppen, oja! Sedan traskade vi hem till Soffe och tillagade en sjukt god pizza. Druckit cola, ätit godis, paltkoma.

Sofia står just nu i hallen och pratar om en "fatma-bodie-licious-pizza, med extra fat!" osv. Med knäpp röst och allmänt knäpp, helt plötsligt, lugn och sansad, "jamen jag går och duschar."

Evelina jobbar natt ikväll, och hon ska gå hem. Jag känner mig som en morsa när jag säger att man blir orolig. Men vi lämnade en cykel på iksu som hon ska ta. Hon överlever, för hon är cool.

Nu ska jag göra någonting åt mitt hår, sedan chilla och sova. Och imorgon ska jag eventuellt träna, det kändes frestande. We’ll see!!

 

pussba!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>