Anja Lundholm, Nordmaling

Nu flyter mitt liv som en fors..

Eller..något lugnare..Det flyter på bra. Som en fors kanske inte var det rätta uttrycket. Det flyter iallafall!

Ringde ett samtal och skulle berätta en awesome sak (som jag inte kan go out public med än, men det är helt awesome iallafall!), när jag satt där i telefon så gick jag in och kollade vad jag fick för betyg på krönikan. MVG, bara bra kritik förutom en sak, jag hade skrivit isär hiphopklädstil. Men annars så var det bara bra och jag tjöt av glädje!

Det är höstlov och jag tar det inte lugnt.

Idag har jag gjort lite historia, och även åkt in till nordmaling och hälsat på OptikTobias. brytningsfel och översynt på vänster, översynt på höger. Det blir glasögon nästa! Bredvid mig ligger en låda som innehåller fyra par glasögon. Jag valde mellan fyra, eliminerade ut två. Då fanns det bara två styckna kvar. Och de har nu, kapats till ett par. Svarta. Smarta. Coola. Bågiga. äh, de ser ut som ett par helt vanliga glasögon! och jag passar förhoppningsvis i dem. We’ll see!

 

Nu ska jag gå och duscha och städa mitt rum, imorgon blir det fiiiiinfin besök! Mathias! =)

 

Godnatt!

En kommentar

  1. eros

    Duktigt. Ta på dej flytvästen. Livet är inte bara honung och mjölk. Njut så länge du kan. snart kommer en skopa kallvatten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>