Anja Lundholm, Nordmaling

This is the door to magicworld!

Have to say it again; Personerna som jobbar där är så underbara! Alla är jättetrevlig och det är hur roligt somhelst att praktisera här! Man blir bara glad!!

 

Det har varit en händelserikdag i alla fall..Har mött på otroligt otrevliga personer när man varit ute, min höft gör ont för att vi har gått massor! Och Västerslätts bussarna går nästan aldrig och de går konstiga tider.

 

Igår så plumsade vi genom snön när vi skulle ta oss till framsidan av Vkhuset, vi blev blöta och kalla. Imorse satt jag på bussen och tänkte; ”Idag slipper vi plumsa genom snön, nu vet vi ju vägen!” Men såklart så skulle vi glömma att trycka på stopp. Så istället var vi tvungna att gå en bit extra i kylan…Men vi är ack bara ’små’ praktikanter som kanske är för uppspelta att vi misslyckas med de allra lättaste uppgifterna.

 

Jag trodde verkligen inte att det var så svårt att fråga några personer på stan en enda fråga, but damn! Det är helt sjukt jobbigt! Man möter stressade människor, konstiga, arga och otrevliga. Vi lyckades ju i alla fall få några! Och himlar vilken lättnad man kände då!! Jag härdar i alla fall, för jag ska klättra på stegen!

 

Snart kommer jag att gå där (om ex antal år), förhoppningsvis med nicolina vid min sida då också, i proffsiga kläder, kliva in i mitt hightech kontor och sätta mig ned och skriva olika artiklar. Och jag SKA ha en arbetsplats som på VK. Hamnar jag på något ställe där det är en otrevlig stämning, då ska jag ta med dem till VK så de får se hur det ska vara.

 

På VK är det verkligen en underbar stämning! Inte alls som jag trodde (Fördomsfulle Anja!! Ni har mött henne förr!), tänker inte dra mina fördomar jag hade, men jag kan i alla fall säga att de inte stämmer alls. Jag älskar att befinna mig i byggnaden, man blir glad!

 

 

Nä..sju timmars sömn på två dygn! Jag kanske borde ta och sova strax..Vi får se hur det går! Det blåser i alla fall jättemycket här ute nu, och det låter massor! Och de flesta människorna tycker säkert det är jobbigt, massor med oväsen och kan inte alls sova när det låter såhär. Men jag blir riktigt lugn av det, jag trivs!! Jag tycker det är jättemysigt och härligt på något sätt, likaså när det regnar och åskar. Love it! Nä, försök till sömn!

 

God natt!

Btw, det här är tredje gången jag skriver detta inlägg. Förra gången försvann allt för jag blev utloggad pga inaktivitet innan jag sparade det. Och andra gången råkade jag trycka bakåt. Så det här är skriver i ett word dokument, för att vara på säkra sidan! ;]

En kommentar

  1. Pensionären

    Man ska ha lite motvind och det ska varas lite småkallt med golvdrag för att man skall känna att man lever. Va gör det då med lite snö i skorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>