Anja Lundholm, Nordmaling

rise and shine

Mitt huvud värker lite lätt, men jag ler ändå.

Jag somnade faktiskt i hyfsad tid igår, och jag vaknade inte av mitt mobillarm, utan vaknade senare än tänkt utav mitt nödlarm, väckarklockan. Den ställer jag alltid vid den tidpunkt då det är kris, och jag verkligen, verkligen måste gå upp för att hinna. Annars vaknar jag helst utav mobilen, för det är så mycket trevligare melodi att vakna upp till än det där förbannade tjutet! Men, idag blev det väckarklockan iallafall, så trött var jag. Satte mig upp fortfarande sovandes tror jag. Klädde mig och gjorde mig i ordning, och när jag klev utanför dörren så möttes jag av massa blåst, inte snö eller ovanligt mycket kyla, bara blåst.

Och när jag sedan satte mig på bussen, så hann vi inte ens ut från Nordmaling innan jag sov. Och jag vaknade inte upp en enda gång innan vi stod på Tegsbron.

Och nu skulle jag hur lätt somhelst kunna kura ihop mig och sova några timmar till!!

Nu sitter vi iallafall och väntar på att vi eventuellt ska modellera, sedan få vi se vad denna dag erbjuder oss! Det enda jag vet säkert är att jag ska äta pannkaka till lunch, jag längtar! En kopp varm choklad har jag bredvid mig också. Mums!

 

See ya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>