Anja Lundholm, Nordmaling

Helt fantastiskt men ändå tråkigt!

Somsagt, sista dagen på VK var idag. Eller, iallafall sista dagen för ett tag. Cause I’ll be back!

Jag och Nicolina ändrade lite på artikeln innan vi skickade in den igen. Valde sedan utan lite bilder och skrev bildtexter. Därefter åkte vi ned på stan och åt lunch på subway innan vi ordnade Dagens Fråga. Vi hann åka ned på stan och komma tillbaka på 50 minuter, vi är fräna!! När vi kom tillbaka så skulle vi göra en 9 lista, det var lite svårt, men gud så roligt!

Vi fick massor med bra kritik, helt sjukt! Kommer leva på det här i all oändlighet. Och det är ingen tvekan om saken att jag komma söka praktikplats där igen. Jag längtar redan. Heaven nr2!

 

Nu ligger jag i min säng och är GRYMT trött, är inte hungrig längre! Subwaymacka till lunch somsagt och ris och kycklinggryta till middag. GOTT!
Ska stänga ned datorn nu, eller så har jag den på så jag får lyssna på min underbara musik, just nu är det tre låtar som går på repeat, det är minneslåtar;

Betty Taller – Pocketfull of sunshine
Sonata Arctica – Tallulah
Brad Paisley, Alison Krauss – Whiskey Lullaby

 

Nä, sömn! Godnatt!

 

 

2 kommentarer

  1. Pensionären

    Ä int lessen. Du har cirka 18.250 dagar eller 438.000 tim kvar till din pensiondag. Jag hoppas att nästan alla dagar blir roliga dagar. Tyvärr kommer det också att vara några dagar som blir lite tyngre.

  2. Malin

    Men vad du verkar ha haft det bra denna vecka. Kul att få testa på det verkliga arbetslivet som väntar efter gymnasiets slut. Då får du ha kul hela tiden.;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>