Anja Lundholm, Nordmaling

Sista dagen!

Jag är sjuuuuuuukt hungrig, vill bara trycka i mig mat. Helt insane. Kan någon komma och ge mig en fet jävla oxfilé? Jag menar det…Men jag antar att jag får nöja mig med en kopp choklad fram till lunch.

Nu sitter jag och Nicolina och väntar på att få feedback angående artikeln vi skrev igår. Och vår handledare sitter i något möte, tror jag, vi kan iaf inte störa honom. Så vi vet inte riktigt vad vi ska göra under tiden vi väntar. Jag passar på att blogga på mina bloggar iallafall, min privata, den här och en APUblogg som är till mina lärare.

Det är sista dagen som vi ska praktisera här på VK, det känns grymt tråkigt. Menmen, så är det! Samtidigt som att jag inte vill att dagen ska ta slut just för att när den tar slut så kommer vi inte tillbaka något mer. Iallafall inte inom de närmsta månaderna. Men, jag vill ändå att dagen ska ta slut för jag vill så jättegärna ha helg och bo i min säng (egentligen i en annan säng. Men det får bli min egen..) och bara vräka i mig mat och se på film.

Jag gissar starkt på att min hunger blivit såhär groteskt stor bara för att den här veckan har jag varit ute och gått som aldrig förr. Det är crazy!

OCH EN TILL SAK! Som nog aldrig hänt förr, och nog inte kommer hända mer! Jag har enbart haft mjukisbyxor på kvällarna då jag kommit hem. Varenda dag har jag haft jeans, jeansleggings eller baggyjeans. Insane! Saknar mina mjukisar. Det blir mjukisbyxor hela helgen OCH på måndag! Mina älskade mjukisbyxor! Det går inte att inte älska dom..

 

Nu ska jag byta blogg ! pussba!

En kommentar

  1. Pensionären

    Sista dagen! Låter dramatiskt, men som tur är så låter det som fredagsmyset ska räcka helgen till helgmyset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>