Anja Lundholm, Nordmaling

So let get this go

Jag saknar veckan på VK. Den var sjukt underbar!

 

Numera hänger jag på skolan och gör i princip ingenting. Förra veckan så intervjuade vi lärarna, tog kort på dem och lite andra saker och skrev om de olika inriktningarna. Vi gör en hemsida till skolan, det är till det intervjuerna och det ska.

Denna vecka har vi enbart försökt få tag på rektorn och göra en intervju med henne, vilket har resulterat i tidiga dagar. Igår fick vi tag på henne efter lunch, intervjuade henne i tio minuter, skrev klart det och sedan var vi klara för dagen. Så resterande tid spenderade jag nere på stan med min bäste vän.

Idag är jag hemma och försöker jobba med en sabla rapport. Det går väääldigt dåligt. Så dåligt att jag inte fått ner ett ord. Förutom mitt namn och skolans namn. Hehe..Inledning har jag också skrivit! Såå…jag kanske har kommit igång ändå?

Imorgon ska alla 2:or som är på APU träffas på skolan och ställa eventuella frågor som finns angående rapportskrivandet och lite annat. Sedan på fredag antar jag att jag blir hemma också.

 

Ta mig tillbaka till VK I say!

 

Nä, nu ska jag tvätta lite och skala potatis. Sedan träna lite till. Därefter göra ännu ett försök på rapporten. Wish me good luck!

En kommentar

  1. pensionären

    i wish you good luck och bokdtavligen en spark i ändan så att du kommer igång
    Det blir rapport på sånt här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>