Anja Lundholm, Nordmaling

Lets live

Jag hade tänkt att återuppliva denna blogg igen, för nu finns det väldans mycket tid över till bloggande! =)

Sist jag skrev så gick jag fortfarande i skolan, jag tror det var vinter då för vi hade apu. Alltså för ca 1 år sedan. För det kan väl inte ha varit 2 år sedan? anyways! Nu är jag här igen.

Det har hänt mycket, men ändå väldigt lite. Fast i min värld så är det otroligt mycket. Jag har hunnit ta studenten, fick ett slutbetyg som jag inte ens ägnade en blick på när jag fick det i handen, jag visste redan ungefär hur det såg ut och det var allt annat än vad jag ville se eller tänka så mycket på.

I princip direkt skolan var över och det var sommarlov så var jag ledig i några få dar och sedan bar det iväg till ett sommarvikariat i Nordmaling på Hemtjänsten. Bortsett från då jag var 17 och jobbade en helg på Universum i Umeå så var hemtjänsten mitt första jobb. Då räknar jag in sommarjobb och sådant också. Jag var livrädd till en början, jag kunde inte alls sova och hade konstant ont i magen. Tre dagar in på jobbet så flöt allting på och jag stormtrivdes! Riktigt härliga kollegor och vårdtagare. Jag jobbade där halva Juni, Juli och halva Augusti. Sedan blev det en vecka där i aug-sep.

Nu har jag varit på Universum igen två helger där jag också trivs, fast det jobbet tar på så mycket mer på min kropp som är helt bortflängd. Träning är nog det enda som hjälper och kanske att jag skulle behöva besöka någon som kan fixa min rygg.

Annars så intalar jag mig själv att jag söker jobb och försöker ta mig någon vart. Men ska sanningen fram så gör jag inte ett jävla skit för att ordna det. På fredagar då är jag på krogen. Jag har festat två månader i rad varenda helg. Så denna fredag kände jag, noway! Nu får det vara slut. Jag orkar inte med det mer för är jag inte på krogen så går jag på stan och spenderar pengar och det känns som att jag kör på i 180 trots att jag inte har något att göra.

Ikväll ligger jag och Evve(syster) och är barnvakt åt vår käre systerson Jordan, yesmam! Jag har gått och blivit världens lyckligaste moster. Det är Sofia som står för det =) Vi har frossat i pizza och godis och nu ligger vi som två sälar i soffan. Evelina sover och jag, som ni märker bloggar. Idag har jag jobbat på Universum(där även Evve jobbar) och imorgon börjar vi 17.00 till 02.00.Sovmornar älskar vi!

Jag hade tänkt att försöka mig på att grundligt skriva ned vad som rör sig i mitt huvud om dagarna och vad jag gör. För på så vis kanske jag börjar förstå lite mer. Än så länge förstår jag bara att jag vill skaffa mig ett jobb eller börja plugga(vilket jag faktiskt inte kan göra förren jag är 20, så det kan jag inte göra något åt), jag vill det så mycket för ensamheten och tristessen tar kål på mig, men det är något som tar stopp. Jag kommer till tankar och planering, men något agerande har jag inte sett röken av. Jag börjar bli arg på mig själv.

Nu ska jag sätta mig och spela värdelösa spel på mobilen och försöka att inte somna, skulle vara jobbigt om båda sov och Jorre vaknar. höhö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>