Anja Lundholm, Nordmaling

The change is good

En vanlig dag för Miss.Boring;

Jag vaknade vid 11.00 insåg att det inte fanns något att göra denna dag och det var kallt somfan, stannade under täcket och snoozade tills klockan var 13.15. Vaknade varje kvart med tanken att kliva upp, men somsagt, 13.15 tog jag mig i kragen och ställde mig direkt i duschen och lät varmvattnet falla i 30 minuter.

Därefter klädde jag på mig i mjukisbyxor, sockar, linne och en tjocktröja. Det var för lite kläder. Egentligen borde jag ha tagit på mig långkalsonger, en till tröja, mössa, halsduk, vantar och tjocksockar. Men jag valde att härda.

Gick ned och plockade bort från köket, tänkte dammsuga men insåg sedan; nä, jag måste ha något att göra imorgon också.

Sedan gick jag upp på rummet och såg lite one tree hill och datanördade. Blev less. Gick ned. Blev less. Gick upp. Blev less. Gick ned. Satte mig framför tvn och nördade irunner på telefonen tills Moa och Marie kom hem. Hängde på Moas rum tills vi gick ned och började med maten. Sedan kom Kenneth och Jessica hem, vi åt mat, drack kaffe och pratade lite.

Sedan gick jag upp på rummet and here I am. Jag har sett one tree hill, gråtit till one tree hill, ritat, skrivit skit, lyssnat på musik. Och nu funderar jag på morgondagen, this is my list;

1.Klä mig varmt.
2.Städa rummet och lyssna på bra musik.
3.Dammsuga.
4.Rensa en hylla
5.Rita

Jag ska försöka följa den så att jag inte blir för uttråkad. Är det inte för kallt ute ska jag försöka ta mig ut på en promenad också. Så det så. Nu one tree hill!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>